Altele

Rugby vs. fotbal, se-ntâmplă ceva bine cu suporterii!

Foarte mulți susținători și simpatizanți ai echipei naționale de rugby au ignorat ora târzie – 00:15- și au așteptat la Aeroportul Henri Coandă delegația României, Stejarii României și  le-au  mulțumit pentru modul în care ne-au reprezentat la Campionatul Mondial de Rugby din Anglia.

https://www.facebook.com/rugbyromania/videos/10153691325848270/

A fost o adevărată petrecere de bun venit și eu sunt de părere că sportivii au meritat o primire triumfală deoarece s-a văzut foarte clar că  nu au precupețit niciun efort și au făcut tot posibilul să țină piept unor echipe muuuult mai bune și mai experimentate. Părerea mea este împărtășită de foarte mulți oameni, iar unii dintre acestia i-au așteptat la aeroport:

Lotul de rugby al României la Cupa Mondială 2015 desfășurată în Anglia şi Ţara Galilor a obţinut, o singură victorie în Grupa D, 17-15 contra Canadei, fiind învinsă de Franţa cu 38-11, de Irlanda cu 44-10 şi de Italia cu 32-22.

„Mă aşteptam la o aşa primire la aeroport, cu un număr mare de oameni. Sunt emoţionat şi mă bucur că aţi venit. A fost o Cupă Mondială frumoasă, chiar dacă nu ne-am îndeplinit obiectivul (două victorii, n.r.), dar momentele trăite acolo au fost unice”, a spus Florin Surugiu mijlocașul la grămadă al naționalei.

Vreau să fac o paralelă și să vă reamintesc faptul că echipa de fotbal a României a venit din deplasarea câștigată în Insulele Feroe – calificată la turneul European de Fotbal 2016 și a fost așteptată de 1 ( UN ) suporter cu toate că a terminat campania de calificări neînvinsă- lucru pe care puține naționale l-au reușit.

La fotbaliști nu am vazut lacrimi in ochi pentru ca ei joaca pentru Romania dar pe prime de sute de mii de euro, in schimb, Stejarii, joaca cu sufletul, si cu lacrimi in ochi atunci cand se intoneaza imnul. Pentru mine nu au pierdut 3 meciuri  au luptat cât au putut mai ales că  la finalul fiecarui meci, au iesit de pe teren cu fruntea sus și au fost apreciați și de adversari. Asta vreau să văd de la sportivii care ne reprezinta nationalele ! Atitudine, determinare si caracter!