Din Focşani

S-a lansat „Convinge judecatorul” -Adrian Toni Neacșu

Luni, 16.06.2014 am avut deosebita plăcere de a participa la evenimentul lansării cărții ”Convinge judecătorul – Tehnica și arta convingerii instanței” și de a-l felicita pe autor, av. Adrian Toni Neacșu pentru creația sa. Lansarea s-a făcut într-o locație frumoasă  din Focsani și au fost prezenți foarte mulți oameni care au vrut să fie alături de autor cu această ocazie indiferent că au fost colegi de muncă, colaboratori sau doar cunoscuți. Am fost bucuros să recunosc printre cei prezenți avocați, polițiști activi sau pensionari, judecători, profesori, persoane importante de pe plan local și naționale enumerând aici pe Costică Diță, președintele Tribunalului Vrancea, Horațius Dumbravă care este membru în Consiliul Superior al Magistraturii cărora la preziduu li s-a alăturat dl Dan Stoica, manager general al Wolters Kluwer România care a editat unde se comercializează cartea .

Prezentarea cărții Convinge judecătorul și luările de cuvânt au fost antrenante fapt ce a realizat o ambianță plăcută, iar nerăbdarea celor prezenți de a intra în posesia cărții s-a dovedit foarte clar prin numărul mare de cărți – cu autograful autorului cumpărate în cadrul evenimentului .DSC_0476

A fost un eveniment reușit în urma căruia mesajul transmis de către cei prezenți autorului a fost de a continua activitatea publicistică. Eu după cum știți am fost avantajat de faptul că citisem cartea anterior și achiesez și eu la această idee de a aștepta și viitoarele cărți ale domnului Adrian Toni Neacșu!

 Pentru că la nivelul țării cartea va avea parte de mai multe lansări prin care autorul dorește să intre în contact cu cei care-i cumpără cartea pentru a o prezenta mai bine vă spun că următoarea lansare va avea loc în data de 24. 06.2014 la Râmnicu Vâlcea, apoi la Constanța pe 04.07.2014.