advertorial din intaplare adevarata!

San Antonio a invatat limba romana!

Am citit pana acum si eu cat am putut, am avut timp si mai ales cat mi-a fost recomandat. Cu toate acestea nu am citit romane politiste si nici best seller-uri ale autorilor contemporani. Prin cea mai recenta campanie de pe platforma Blogalinitiative am aflat ca s-a lansat in Romania, la Editura Univers, colectia San Antonio.

Eu nu stiam cine este acest personaj creat de catre scriitorul francez Frederic Charles Antoine Dard, dar m-am documentat si pot sa va spun si dvs ca San Antonio este un politist virtual prezent intr-o serie lunga de romane politiste in care-si povesteste aventurile din timpul nostru incepand cu anul 1949 si cuprinse in 175 de romane, fapt ce a adus autorului o recunoastere internationala. Romanele mustesc de actiune, suspans, urmariri, impuscaturi si beneficieaza de rafinamente de limbaj, umor, inteligenta si cultura.

Dupa cum am spus, colectia va fi tradusa si in limba romana, iar pentru inceput sunt doar cateva romane disponibile atat in formatul clasic cat si in format digital- la un pret mai avantajos.

Desi Romania are multi politisti de renume cu realizari in domeniul identificarii personajelor negative, cred ca un San Antonio nu ar fi fost de prisos pentru investigarea multiplelor tepe si fraude date statului nostru incepand cu furtul bunurilor C.A.P.-urilor si terminand cu cea mai recenta teapa trasa romanilor, scandalul carnii expirate servita romanilor fara pic de bun simt de catre oameni fara nicio  valoare .

Imi doresc sa citesc macar 2-3 romane din aceasta colectie pentru ca asa cum am mai spus nu am citit , spre rusinea mea, romane politiste.