Altele

Scoala de muzica scoalaarmonia.ro

    Scoala de muzica scoalaarmonia.ro

Scoala de muzica   Cat de mult iti doresti sa inveti sa canti la un anumit intrument? Cat demult ai vrea ca toata lumea sa fie mandra de tine ca ai invatat si ai ajuns la un nivel ridicat fata de ceilalti? Scoala noastra de muzica va ofera toate astea. Cursuri de pian, chitara si multe altele pe langa acestea. Noi suntem un grup de tineri pasionati care vrem sa va ajutam sipe voi, sa va aratam tot ce stim noi si sa va invatam cat mai multe ca sa fiti cei mai buni in acest domeniu. Pe langa faptul ca stiind sa cantati la un instrument toata lumea va va felicita, mai sunt multe beneficii. Studierea unui instrument muzical aduce beneficii uimitoare creierului, solicitand simultan mai multe regiuni cerebrale decat orice alta activitate intelectuala. Cele mai recente constatari ale oamenilor de stiinta, efectuate prin monitorizarea activitatii cerebrale folosind echipamente de ultima generatie, arata ca in creierul muzicienilor se produc adevarate explozii la nivelul proceselor cognitive. Numeroase studii de specialitate au concluzionat ca ascultarea muzicii si cantatul la un instrument muzical stimuleaza creierul si imbunatatesc capacitatea de memorare. O cercetare efectuata pe un esantion de prescolari a demonstrat ca micutii inscrisi la cursuri de muzica au abilitati spatio-temporale cu 35% mai bune, comparativ cu cele ale copiilor fara astfel de preocupari.

Pe langa scoala de muzica pe care o avem, mai avem si cursuri de actorie. La fel, un grup format din  profesori tineri  va va face unii dintre cei mai buni actori ! Meseria de actor este de a juca sau de a interpreta diferite personaje în cadrul unei piese de teatru, la televiziune, radio sau în film. Acestia sunt, de obicei, specializati fie în teatru sau film, fie în teatrul de papusi. Pentru un copil, cursurile de actorie ii ajuta foarte mult. Beneficiile de care se bucura un copil care urmeaza cursuri de teatru nu se refera doar la dezvoltarea abilitatii de a juca in piese de teatru. Daca inca nu esti convins ca urmarea unor cursuri de actorie contribuie semnificativ la educatia copilului tau, iata cateva beneficii pe care le aduce teatrul in dezvoltarea copilului.

Asadar, noi va invitam cu mare drag sa urmati cursurile noastre actorie si scoala de muzica pentru a fi cei mai buni, pentru a va dezvolta intr-un anumit domeniu, pentru a se mandrii toata lumea de tine. Avem 6 abonamente accesibile pentru toata lumea indiferent de varsta. Puteti avea toata increderea in noi, deoarece grupul nostru de tineri, foarte pasionati si talentati va v-a ajuta si suntem cei mai primitori si experimentati profesori. Va astept cu cat mai multe inscrieri.