advertorial din intaplare adevarata!

Sfârșit de august…

Vara văd că se apropie de sfârșit și deduc acest lucru din schimbările atmosferice și răcirea vremii în mod simțitor imediat după 15 august, fapt ce m-a determinat să nu mai dorm neînvelit 😀 . Cert este că la final de vară și sezon turistic pentru mine și familia mea, pot să trag linie și să mă declar mulțumit cu plimbările din timpul concediului sau din zilele libere, atât din punctul de vedere al destinațiilor atinse cât și din punctul de vedere al numărului de kilometri parcurși. Drumurile sunt așa cum le știm cu toții și sunt cele care ne afectează cel mai mult autoturismele și autovehiculele în general pentru simplul motiv că de cele mai multe ori drumurile principale sunt bune însă pentru a ajunge la obiective turistice este necesar să intrăm în localități rurale unde ne lovim de gospodărirea precară a edilului în ceea ce privește repararea și întreținerea drumurilor date în competență teritorială. Normal că scuza e mereu aceeași respectiv lipsa banilor de la buget, dar noi- turiștii chiar nu avem vreo vină și astfel suntem determinați să evităm aceste localități .

După cum spuneam eu sunt mulțumit în linii mari, dar partea negativă a acestor deplasări și vacanțe se traduce prin factura de 600 lei platită pentru unele reparații la sistemul de direcție al autoturismului meu – primul afectat de gropile șoselelor. Adevărul este că am ”încasat” și niște cratere la viteze mari, fapt ce mi-a provocat deteriorarea vizibilă a jantelor ( fără să menționez că o jantă s-a îndoit atât de tare încât am făcut pană și am mers doar cu rezerva nemaiputând să o repar ). Totuși mulțumirea cea mare e că m-am deplasat în siguranță, mașina ne-a dus și ne-a adus, iar eu am decis că merită să o răsplătesc cu un set de jante noi fapt pentru care am trecut la căutarea variantei cea mai convenabilă folosind internetul pentru găsirea magazinelor on line de profil. În cele din urmă am rămas convins de faptul că oferta de preturi jante auto de la Motorvip e cea mai convenabilă pentru mine mai ales că livrarea se face atât prin Poșta Română cât și prin firme de curierat asigurându-se livrare foarte rapidă. De asemenea plata ramburs este disponibilă și eu o prefer întrucât este un mod prin care simt că tranzacția este mereu la dispoziția mea cu toate că și celelalte metode de plată sunt securizate.

Despre seriozitatea brandului MotorVip nu e cazul să mai vorbesc, dar o să precizez că succesul celor 5 ani de activitate online a dus la deschiderea unui showroom de piese auto la Sebeș, lucru evidențiat chiar și în paginieuropene.ro  .

Revin cu pozele să se oftice cine știu eu , deși mă poate imita oricând întrucât stocurile sunt nelimitate !