advertorial din intaplare adevarata!

Simbolul colivei in traditie

Simbolul colivei in traditie

Coliva traditionala reprezinta mancarea-simbol a ceremoniilor religioase inchinate celor trecuti in nefiinta, ea reprezentand trupul celui disparut, hrana principala a trupului omenesc fiind graul, din care se fac painea si coliva. Dar pe langa acest aspect religios, coliva este un desert gustos, realizat din grau fiert amestecat cu zahar si nuci pisate, ornat cu bomboane si zahar pudra, delicios si foarte hranitor. Cu privire la dulciurile si ingredientele ce intra în componenta colivei, ele reprezinta virtutile raposatilor pomeniti, ori dulceata vietii celei vesnice pe care nadajduim ca o va dobandi cel raposat.

Cu totii ajungem la un moment dat in acel moment neplacut al vietii noastre. Noi vrem sa va fim ajutor si sa va facem treaba mai usoara, sa va usuram situatia. Va scutim de o treaba in plus. Puteti sa ne contactati cu incredere de fiecare data cand aveti nevoie. De fiecare data cand va aflati intr-o situatie de genul acesta, sau aveti nevoie pentru o ruda, prieteni etc puteti sa ne contactati iar noi va vom raspunde cul mai mare drag. De cate ori nu v-ati aflat in situatia sa trebuiasca sa faceti anumite lucruri si sa nu aveti timp de acele lucruri? De cate ori nu ati avut timp sa faceti mai multe lucruri deodata? Noi va venim in ajutor! Noi va oferim coliva online facuta la comanda din cele mai bune si calitative produse! Noi folosim in producerea colivei: arpacas, nuca, lamaie, arahide, zahar, zahar vanilat, zahar pudra pentru ornat, portocala si multe, multe altele de cea mai buna calitate. Arpacasul, nuca, portocala si-asa mai departe au si alte calitati. Pe langa ca ofera un gust bun colivei si fara ele nu am putea-o face, ele ne ajuta la sanatatea noastra, ne ajuta sa combatem anumite boli, ne ajuta la piele, ne ajuta la foarte multe si e benefic pentru noi, pentru sanatatea noastra

Puteti sa aveti increde deplina in noi, deoarece suntem o echipa de oameni cum se cade, ospitaliei, calitativi, specializati. Noi va punem la dispozitie diferite platouri ovale cu dimensiuni de la cele mai mici si pana la cele mai mari, precum si posibilitatea de a alege cantitatea pe care sa o aiba coliva.
Prin urmare, puteti sa ne contactati la magazinul nostru de coliva sector 6 sau sa comandati coliva online de pe site-ul nostru pe care il avem la dispozitie pentru dumneavoastra! Noi avem cele mai mici preturi din tara si putem garanta acest lucru! Va asteptam cu mare drag cu multe comenzi.