film

Smurfs: The Lost Village

Astăzi am decis în familia noastră mică să marcm Sărbătorile de Paște. Cum vremea a fost nefavorabilă plimbării în aer liber am ales să ducem fetița la film. În Focșani avem un cinematograf modern cu 2 săli dotate inclusiv cu aparatură de proiecție 3D. Am ales o animație pe care fetița mea, Daria Elena a vrut și săptămâna trecută să o vadă.
<2>Smurfs: The Lost Village a fost alegerea si nu o regretam<2>.
Strumpfița, Istețul, Bleguțul și Voinicul pleaca in Padurea interzisa sa gaseasca o colonie de strumpfi si sa-i avertizeze pe membri ca urmeaza sa fie vizitati de vrajitorul Gargamel. Acesta are in plan sa prinda cat mai multi strumpfi si in urma vrajilor sale sa obtina pentru el forte noi. Drumul nu este simplu si vor infrunta plante si creaturi nemaivazute. Plante carnivore sau pupacioase, libelule care scuipa foc precum balaurii. Aventura celor 4 temerari se va incheia cu bine pana la un moment dat – punctul culminant. Aici fetita mea, o sentimentala- ca tatal ei- a incepeput sa planga pana cand personajul principal- simpatica Strumpfita va reveni.
Mi-a placut si mie filmul si mesajul sau este unul foarte frumos pentru ca pune in evidenta importanta muncii in echipa si a prieteniei intre semeni. De asemenea iubirea rezolva chiar si cea mai grea cumpana. Efectele filmului 3D sunt apreciate de catre spectatori, iar intamplarile hazlii si replicile amuzante au provocat mereu comentarii din partea micilor spectatori aflati in sala in superioritate numerica raportat la adulti.
Smurfs: The lost Village este cu siguranta un film la care nici adultii nu se vor plictisi.
Ma mir ca pe IMDB filmul are doar nota 5,8 in timp ce spectatorii romani au creditat filmul cu nota 7,8 – poate sunt romanii mai melancolici!