Altele

Vreau poze cu vedete şi viceversa …..

                   A fi sau nu vedeta de televiziune tine de soartă, de noroc dar si de persoana care urmareste acest lucru, insa a fi un om om important care sa aiba admiratori impune foarte multa munca. In aceasta a doua categorie includ oamenii de cultura, actorii, interpretii de muzica buna ( nu behaielile care sunt uitate de auditoriu dupa 2 luni ), sportivii cu rezultate deosebite, inventatorii si oamenii de creatie indiferent de categoria de activitate ( scriitori, pictori etc ). Eu personal as putea trece zilnic pe langa mediatizaţii televiziunilor de genul Bianca Dragusanu, Gabriela Cristea si barbata-su, Nicoleta Luciu, Brigitte Sfat, Ramona Gabor, Adriana Bahmuteanu, Vladimir Draghia, Bogdan Vladau exact cum trec pe langa vecinii din bloc exceptand faptul ca pe acestia ii salut. In schimb nu aceeaşi atitudine as avea-o daca mi s-ar intersecta drumurile cu  Razvan Teodorescu, Florin Piersic-senior, Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Ion Tiriac, Gheorghe Hagi, Elisabeta Lipa, Dumitru Prunariu, Ana Blandiana, Sorin Alexandrescu. As fi impresionat si salutand respectuos mi-aş declara aprecierea pentru activitatea acestora si le-aş multumi. In functie de imprejurare as schimba 2-3 vorbe si cu toate ca acesti oameni importanti ai societatii au consumat mult timp la şedinte foto profesionale ori cu fanii aş cere incuviintare pentru o fotografie. Placerea va fi a mea, dar surprinderea va fi a personalitatii intalnite, intrucat as edita si  printa fotografia facuta cu smartphone-ul meu  folosind cea mai noua aparatura de acest gen- imprimanta mobila LG Pocket Photo  dupa care i-as inmana-o.  Sunt sigur că nu sunt multi admiratori care sa fi oferit fotografia imediat personalitatii care a acceptat fotografierea.

                         Pentru ca  toti oamenii sa aiba posibilitatea de a-si materializa fotografiile in cel mai scurt timp de la efectuarea lor,  LG -partenerul nostru in calea uitarii– a realizat un produs minune imprimanta inteligenta Pocket Photo 221 care se gaseste la vanzare la aproximativ 700 lei. Aceasta are avantajul dimensiunilor foarte reduse si a faptului ca interactiunea si conlucrarea cu telefonul mobil cu sistem de operare Android   se realizeaza prin Bluetooth foarte uşor prin intermediul unei aplicatii ce se poate descarca de pe Play Store iar mai multe detalii despre capacitatile imprimantei LG Pocket Photo gasiti aici.

                Eu imi mai doresc acest dispozitiv pentru a realiza fotografii in concediu pe timpul cazarii la persoane sau pensiuni si la plecare sa las un semn al trecerii mele in albumul locatiei de cazare mai ales ca aş avea posibilitatea de a edita fotografiile si aş trece componenţa grupului meu, numele locatiei si data. Prefer acest mod de manifestare a prezentei unui om intr-o anumita zona si nu scrijelirea pereţilor, gardurilor, copacilor etc.

LG Pocket Photo aduce fericirea imediat !

Acest articol este participant si intentioneaza sa atraga aprecierea juriului in campania Blogalinitiative!