Marketing

Ai probleme cu blogul ?

Dețin blogul din anul 2009. De la început a fost gândit ca un jurnal cu gânduri, jurnal lăsat mereu la îndemână prin casă, neferit de ochii altor persoane. A fost gândit ca un loc în care să îmi aștern trăirile, să îmi exprim părerile astfel încât să mă eliberez de trăiri care mă măcinau. De asemenea știam că vor fi multe momente în care o privire retrospectivă prin viață nu strică și pe blog sigur sunt câteva repere ale vieții povestite. În linii mari blogul pentru mine poate fi considerat ca o dovadă a trecerii mele prin viață. Îl consider un fel de album, dar nu fotografic , ci scriptic. Toate acestea scrise mai sus converg către ideea că blogul deține informații frumoase și importante din diferitele etape ale existenței mele și de aceea trebuie să dăinuie cât mai mult timp.

Ai probleme cu blogul?

La început blogul mi-a fost găzduit pe o platformă gratuită wordpress și era cam exact ce îmi trebuia în acea perioadă. După câțiva ani am avut unele probleme tehnice cu acea platformă și am fost de mai multe ori în postura de a pierde articolele scrise. Pentru acest motiv am ales să achiziționez domeniu propriu și să platesc pentru activitatea de găzduire a blogului. E cea mai bună decizie luată și am ales din oferta existență pe acest segment la acea dată.

Zilele acestea am descoperit https://www.hostx.ro și fiind interesat de această parte de găzduire site-uri am aruncat o privire să văd ce se mai ” poartă” . Pentru cei care nu cunosc nimic în această particularitate tehnică a activității de blog-ing, o să las câteva idei. Găzduirea web este foarte necesară pentru cei care vor să își facă site-ul web accesibil prin internet. Acest serviciu este oferit de foarte multe companii și poate fi completat chiar cu activități de creare de site-uri și de marketing al acestor site-uri. Fiind o ofertă foarte mare de companii care oferă servicii de hosting, alegerea perfectă o face fiecare în funcție de necesitățile impuse de propriul site. Criteriile pentru stabilirea companiei de hosting sigur încep cu calitatea activității, servicii suplimentare oferite și valoarea materială a abonamentului. Când raportul calitate+servicii suplimentare raportat la factorul bani, este unul convenabil sigur ai găsit compania de hosting cea mai indicată.

Hostx.ro are servicii pentru toate necesitățile

Cel mai important este faptul că toate companiile au la vedere pe site serviciile pe care le oferă precum și prețurile acestora. Cine este interesat răsfoiește imensul internet și găsește toate informațiile dorite. Eu am zăbovit un pic pe hostx.ro și am rămas plăcut surprins. Siteul este bine organizat și intuitiv pentru a fi gășite informațiile. Mai mult, are chiar și o rubrică specială cu răspunsuri la cele mai uzuale întrebări în domeniu. Transparența de care dă dovadă prin postarea tuturor informațiilor este un semn clar de corectitudine și de profesionalism. Înclin să cred că la următoarea expirare a host-ului, pe acest site îmi voi găsi varianta cea mai bună pentru găzduirea pe viitor.

Pentru informații suplimentare puteți accesa și singuri site-ul și o să vedeți că v-am oferit un pont real.

Spor la scris!