Altele

Alege cum vrei sa te misti !

Heeeeiiiiiiii, nu vă gândiți la prostii că nu e cazul, nu-mi părăsesc linia normală a blogului 😀 , însă vreau să vă spun ceva ce mi s-a părut foarte interesant și anume ideea 7card . Despre ce este vorba ?

7card este un produs foarte bun care adună ofertele multor cluburi sportive specializate pe diferite sporturi dans, inot, tenis, fotbal, fitnes dar și a multor locații de relaxare- masaj, spa și asigură în baza unui singur abonament accesul la oricare din cluburile din rețea. Astfel se face că titularul cardului în funcție de dispoziția pe care o are intr-o anumită zi sau de locul în care se află, se poate îndrepta spre locația care-i oferă posibilitatea de a face mișcarea pe care o dorește sau de a se relaxa în modul dorit. Trebuie să recunoaștem că acest concept este inovativ și asigură posesorilor avantajele unei flexibilități totale în privința momentului și locului în care poate merge la un club întrucât cluburile fiind diferite au și orar de funcționare diferit. Ținând cont că acest produs este oferit doar companiilor și că este foarte important să fie asigurată o continuitate a activității companiei, angajații pot să meargă la cluburi la ore diferite. Așa da flexibilitate: oriunde și oricând!

Diversitatea activităților sportive sau de relaxare de care posesorii de  7card beneficiează acoperă multiple sporturi printre care enumăr fitness, kangoo jumps, aerobic, pilates, tenis, fotbal, inot, dans, arte martiale. Trebuie precizat faptul ca un mare avantaj este prețul scăzut al acestui produs 7 card, mult inferior prețului pe care l-ar plăti cineva dacă ar dori să meargă la săli diferite de dans, forță și înot plătind 3 abonamente diferite de exemplu. Rețeau de peste 50 de cluburi sportive cu peste 100 de activități fizice are calitatea de a mulțumi marea majoritate a dorințelor oamenilor, însă trebuie precizat că posesorii de 7card au posibilitatea de a beneficia de anumite reduceri la unii parteneri afiliați care oferă și alte tipuri de activități: karting, tir , paintball sau terapii spa și ședințe de înfrumusețare corporală, existând surpriza să fie vorba chiar de locuri unde posesorii de 7card mergeau de obicei, dar nu aveau parte de dicount-uri.

Deși 7card este un produs destinat companiilor care-l achiziționează pentru propii angajați, fiind neaccesibil persoanelor fizice, există posibilitatea ca un posesor de 7 card să obțină un 7card pentru o persoană din anturajul propriu, care poate să nu fie angajată a companiei care are contractul încheiat. Ei, cum vi se pare ideea echipei 7card de a nu vă despărți de persoana care de obicei vă însoțește la activitățile sportive ?

Se pare că deviza ”aleargă în sala de sport nu după sala de sport ” definește foarte bine 7card și trebuie luată foarte serios în seamă de către reprezentanții companiilor care-și doresc productivitate de la angajați prin asigurarea unei stări de mulțumire a acestora!

Pentru că eu sunt din Focșani pot spune că abia aștept să se extindă acest proiect și în orașul meu și îndrum bucureștenii să folosească aceasta posibilitate mult așteptată de alții 😀 ! Deocamdată după București urmează Brașov în implementarea conceptului 7card!