Altele

Amor spre omor :D

Vrancea oferă mereu câte o situație rară și acest lucru s-a întâmplat și la începutul acestei luni când conform precizărilor purtătorului de cuvânt al I.P.J. Vrancea poliția a avut de treabă: „La data de 1 noiembrie a.c., ora 18.00, poliţiştii din Vulturu au fost sesizaţi despre faptul că M. Enache, de 61 ani, din localitate, a intrat fără drept în locuinţa lui C. Maricel, de 60 ani, din comuna Umbrăreşti, judeţul Galaţi, care locuieşte fără forme legale în comuna Vulturu şi l-a înjunghiat cu un obiect ascuţit în zona abdomenului. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon Focşani pentru a primi îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor”,

Tentativa de omor a plecat de la faptul că victima a fost surprinsă de autor în urmă cu 2 săptămâni în timp ce întreținea relații sexuale cu soția autorului . La momentul descoperirii soțul încornorat nu a avut o reacție violentă fiind probabil șocat, dar iată că s-a gândit să-și spele rușinea.

Eu nu am scris postări de genul acesta, dar vârstele celor implicați 60 respectiv 61 de ani m-a determinat să scriu. Ce să spun , bărbați adevărați la toate capitolele 😀 !