Altele

Anunturi in ziare

                       Mă uit în stânga și-n dreapta și după ce ascult opiniile celor din jur mă conving de faptul că toți oamenii au câte o nemulțumire cu privire la realitățile societății românești. Unii sunt nemulțumiți de nivelul salariilor, alții de lipsa locurilor de muncă, alții de calitatea locurilor de muncă în sensul că acceptându-le se supun luării în râs de alți semeni de parcă atunci când muncești trebuie să-ți fie rușine. Pe de altă parte am auzit pe la unii întreprinzători că e greu să găsești persoane serioase pentru diferite locuri de muncă indiferent că e vorba de spălător de mașini, mecanici pentru service, barmani, brutari sau personal calificat IT. Eu pot doar să le ascult opiniile însă am dreptul de a judeca ceea ce aud și de a găsi eventual niște soluții la unele din aceste probleme. După cum se știe, informația are valoare mai mare decât banul fizic pentru că uneori chiar determină apariția banului. Așa se face că eu am găsit într-un articol de publicitate în ziarul tribuna sibiu un articol despre posibilitatea de a fi publicate anunțuri în mai multe ziare naționale și locale asigurându-se astfel o bază de selecție mai mare pentru forța de muncă dorită și în acelați timp oamenii din diferite colțuri ale României ar putea afla mai ușor de existența unor locuri de muncă pe care le vizează și pe care nu le-au găsit în zona în care locuiesc. Nu e nmic rău să pleci în alt județ sau chiar în cealaltă parte a Românie traversând întreaga țară pentru căutarea și obținerea unui loc de muncă dorit atâta timp cât locul vizat este unul perfect raportat la aptitudinile doritorului. În țările civilizate se face chiar naveta sute de kilometri până la locul de muncă și acest lucru se întâmplă zilnic.

                         În ceea ce privește această inovație în domeniul anunțurilor îăn ziare, pot spune că atât prețul acceptabil cât și posibilitatea achitării anunțului chiar și prin sms, pe lângă oportunitatea vizibilității la nivel național a anunțului lansat mai ales prin selectarea publicațiilor vizate și chiar a județelor de apariție reprezintă un avantaj major în reușita scopului urmărit. pentru că sunt unele domenii în care anunțurile nu pot fi plătite prin sms, există posibilitatea plății contravalorii lor cu cardul bancar ( fără taxe suplimentare ), prin mandat poștal, transfer bancar sau chiar virament la trezorerie în funcție de posibilitatea fiecărui doritor.

                                  Menționez că prezenta postare decurge din propria experiență, o experiență negativă întrucât am ales să public un anunț de vânzare a unui teren intravilan într-o singură publicație locală și am realizat neplăcutul record de a nu fi contactat de nimeni. Prin urmare am decis că e mai bine să apară anunțul în mai multe publicații și o să vă spun în scurt timp care a fost rezultatul ! Vrei vizibilitate, plătești și primești !