Altele, Sport

Biciclete, piese, accesorii si echipamete

                        Astazi incepand cu ora 10:00 am fost musafirul unei gazde foarte primitoare impreuna cu mai mult de 25-30 de persoane si anume musafirii magazinului Meli`s Bike- foto: Anonim Victorcel mai nou magazin specializat pe vanzari de biciclete, accesorii, piese, echipamente si reparatii biciclete. Inca de la inceput am fost placut surprins sa vad ca totul era asezat ca la carte, bicicletele asteptau frumos asezate pe suporti speciali ca niste adevarate fotomodele pe podium si credeti-ma ca la asa varietate de tipuri si culori au fost admirate mai mult decat ar fi fost niste fotomodele adevarate!

                         Magazinul asa cum v-am spus si ieri se afla  in incinta sediului Scolii de Soferi Melinteanu ( peste drum de restaurantul Romantic) si reprezinta un important pas in fata pentru comunitatea ciclistilor din Vrancea. Oferta de biciclete pentru adulti (MTB, cursiere, Trekking )  acopera toate optiunile de preturi incepand de la 700 lei si urcand la 7000 de lei in functie de dotari si marca preferata Neuzer, Merida si Cube,DSC_0155 iar pentru copii preturile sunt normal mai mici si se regasesc la biciclete de calitate superioara. Pentru cunoscatori bicicletele sunt fara cusur, iar pentru cei care doresc informatii suplimentare referitoare la dotari si avantajele lor, angajatii magazinului le vor oferi neconditionat. De asemenea magazinul va comercializa accesorii de biciclete, piese si echipament special pentru ciclisti, toate aflate pe rafturi la momentul deschiderii acoperindu-se atat segmentul produselor de calitate superioara- profesionale si implicit mai scumpe cat si segmentul produselor de calitate la pret mai accesibil destinate celor care practica ciclismul de agrement.DSC_0156 Prin intermediul magazinului orice piesa va putea fi adusa la comanda la preturile cele mai mici posibile intrucat magazinul are contract de colaborare directa cu firmele producatoare.

                                In discursul care a marcat deschiderea oficiala a magazinului, Iulian Melinteanu a precizat ca intentia este aceea de a oferi iubitorilor ciclismului tot ceea ce isi doresc si ca pentru achizitionarea bicicletelor se vor putea face pana la 8 rate fara dobanda ceea ce este un avantaj mare pentru doritori. Tot cu aceasta ocazie s-a mentionat ca aspectele legate de garantia produselor comercializate se vor rezolva prin intermediul magazinului sau si nu va fi nimeni trimis direct la producator.DSC_0168 Pe langa magazin va mai functiona si un service pentru biciclete unde personalul are pregatire pe aceasta linie si va asigura executarea oricarei operatiuni solicitate.

              Am vazut multe persoane, in special ciclisti cu experienta, care au cumparat accesorii si piese imediat dupa deschidere si am dedus faptul ca preturile sunt acceptabile. De fapt si eu am vrut sa-mi cumpar o pereche de pedale, dar am fost indecis cu privire la modelul care mi-ar fi indicat si o sa revin in alta zi sa solicit indrumari mai ales ca raportul pret / calitate este bun.
DSC_0161DSC_0164DSC_0166

                     Imi doresc sa vad in Focsani cat mai multi ciclisti, iar la sfarsit de saptamana sa fim mult mai multi cei care ne bucuram de plimbari in aer liber in jurul orasului mai ales ca evadarile vor fi anuntate pe Facebook – ciclism Vrancea unde sunteti invitati sa va inregistrati.

                       S-au discutat multe la aceasta deschidere si sunt sigur ca aceasta comunitate a ciclistilor din Focsani si de ce nu chiar din Vrancea, va beneficia de initiative bune, iar eu o sa va tin la curent cu precizarea ca azi  08.12.2013 la orele 10, din Piata Unirii se va pleca pe un traseu offroad spre Dalhauti.