Legea

Blogul meu si-a primit cadoul !

               Am fost trist ca mi s-a confirmat in modul cel mai dur posibil faptul ca in anul 2013 nu am fost meritoriu, prin aceea ca NU a venit mos Nicolae!

                Normal ca pe timpul anului nu mi-a lipsit nimic din ceea ce mi-am dorit ca doar am capul pe umeri si-mi selectez dorintele astfel incat sa nu am dezamagiri  si aici mentionez o bicicleta care la mana a 2,3,4 sau cine stie a cata e la mine m-a costat cam 1500 leuti, deci un cadou nu tocmai usor de achizitionat. In plus niste haine si niste plimbari prin tara, vacanta la munte si la mare, vara plina de fripturi si bere rece, petreceri si multe lucruri frumoase pentru ochi si bune pentru papilele gustative! Nu ma mai laud ca sa nu dau impresia ca-s vreun avut, insa precizez ca mare parte din ce am spus anterior, tot cadouri au fost ca prin salariul meu nu mi le permiteam :D- deci am avut un mos tot anul. Cu toate ca nu sunt tigan – poate doar un pic la culoare, dar asta-i alta vorba- vroiam domnule mos ceva si de Sf. Nicolae…..

                 Nu am primit cadou in mod direct, dar prin faptul ca acest blog al meu a primit Page rank 3 urcand de la 2, chiar mi-a adus o bucurie la sfarsit de zi! Multumesc moș Google ca nu m-ai lasat suparat!

                       Hai sariti cu vesti bune de acest gen si spuneti-mi cum v-a ajutat mos Google cu up-date-ul , nu fiti timizi !