advertorial din intaplare adevarata!

Buna dimineata !

                   După 5 zile de agitație la locul de muncă și acasă în această dimineață cine m-ar fi salutat cu ”Bună dimineața”, chiar că nu mă nimerea. M-am trezit foarte somnoros și cu o stare de nervi provocată de zumzetul inconfundabil al bormașinii vecinului care în dorința lui de a-și face o casă mai încăpătoare cred că-și prinde în pereți și chiar în plafon toate corpurile de mobilă. Cu perna imprimată pe față, cu părul vâlvoi de parcă tocmai ce fusese părăsit de  5 familii de vrăbii, după o joacă plină de voioșie, am avut curajul să mă ridic din pat. Nu m-am dus la fereastră așa cum fac în fiecare dimineață pentru a lua pulsul vremii de frică să nu provoc vreun accident rutier dacă aș fi fost zărit în treacăt de către un șofer cu inima mai slabă. Am plecat în camera regelui, am început lupta cu propriul corp pentru a-l trezi, ceea ce am și reușit ajutat fiind de apa rece de la robinet, incompatibilă cu starea de somnolență. Pentru că nu aveam conexiune internet am decis că e mai bine să-mi revin folosind cealaltă dependență a mea- dependența de cafea. Să nu vă aud că toți serviți cafeaua dimineață pentru că eu vreau să mă laud că am cea mai bună cafea. Nu mă credeți? Citiți bine cine-mi face mie cafeaua de dimineață 😀 !

                         Acum 10 zile a venit din Italia pentru câteva zile mama, a dormit la mine și m-a cadorisit cu ceva euroi, că așa fac părinții dacă au de unde. Trebuie să vă spun ca mama are mai mulți ani de când  lucrează prin Italia și că practic a cam adoptat stilul de viață italian, ceea ce știți și voi că este la modă pentru că este imposibil să nu aveți rude la muncă prin ”cizmă”. În prima dimineață la ” colațiune” sâc, mama și-a exprimat dorința de a bea o cafea bună și nu am stat pe gânduri, am luat repede punga de cafea vrac, am pus o cană de apă la fiert, pac am aruncat cafeaua, am dat în clocot și iată-mă mândru că-mi beau cafeaua cu mama, lăsând zațul gros în cană. Am văzut eu grimasa de pe fața ei, dar am crezut face exerciții de mobilitate a feței :D, însă după ce a băut doar jumătate din porția de cafea mi-am dat seama ce reprezenta grimasa pentru că mi-a spus: ”NU prea are gust cafeaua asta!” Am băgat repede la cap și în cursul zilei am tras-o de limbă să aflu cum își prepară ea cafeaua în Italia, iar informațiile le-am valorificat cumpărând acest espressor Saeco Minuto. Normal că mi-a fost destul de greu să aleg modelul potrivit nevoilor familiei mele, dar am studiat mai multe produse, le-am comparat și am ajuns la cel mai potrivit produs. Design-ul simplu și compact, recipientul mare pentru boabele de cafea, volumul considerabil al bazinului de apă care asigură mai multe porții, timpul foarte scurt necesar încălzirii apei aferente unei porții de cafea, panoul de comandă frontal- accesibil și iluminat care oferă posibilitatea alegerii tipului de băutură dorită – espresso, cafea, capucino – , ușurința accesului la piesele componente în vederea curățării și întreținerii sunt tot atâtea motive întemeiate care mi-au susținut decizia acestei alegeri. Așa cum foarte bine evidențiează producătorul, o cafea perfectă nu este un privilegiu, este un drept!

[youtube=http://youtu.be/LYvhh6v0INY]
Mai multe motive întemeiate care să-mi susțină alegerea găsim tot din partea producătorului, dar eu nu am putut să mă filmez singur pregătindu-mi cafeaua și vă ofer o demonstrație gratuită care dovedește avantajul de a avea Saeco Minuto!
[youtube=http://youtu.be/tlNUy9cjr90]

                        Este de prisos să vă mai spun că am primit felicitări din partea mamei pentru achiziție, dar și o restituire considerabilă a investiție 😀 !  Tot de prisos este să mai recunosc faptul că mama avea dreptate cu privire la diferența de calitate dintre o cafea  aruncată în ibric și una care beneficiează de toate tehnologiile moderne ale espressoarelor Saeco – distribuitoarele de cafea italiana autentică. Acum după atâtea zile de folosire, pot spune că mai mult mă bucură espressorul decât banii primiți de la mama!

Iată cine-mi face mie cafeaua, veniți sau plecați pe Philips.ro să vă profesionalizați cafeaua de dimineață ?