advertorial din intaplare adevarata!

Capsule de cafea de la www.kafferoma.ro

Capsule de cafea de la www.kafferoma.ro

Cafeau reprezinta cel mai bun prieten al meu , care este un lucru foarte important pentru mine si totodata cel mai indispensabil lucru din viata mea de care pot spune ca sunt dependenta. Dimineata cand ma trezesc primul lucru care imi trece prin minte este o cana de cafea fierbinte stand la masa si fumandu-mi tigara pentru a imi incepe ziua bine de dimineata fie ca este o zi de luni pe care toata lumea o uraste fie ca este o zi de duminica in care ar trebuie sa ma relaxez, intr-un cuvant cafeaua este indispensabila pentru viata mea si sunt absolut convinsa ca si pentru alte persoane are o importanta la fel de mare.

 

Capsule cafea by kafferoma.ro
Capsule cafea by kafferoma.ro

Sa va povestesc o intamplare amuzanta din viata mea , care bineinteles implica prietenul meu bun ”cafeaua” , faceam planurile pentru nunta mea mult visata alaturi de sotul meu si ne gandeam la cadourile pe care le primim din partea invitatilor si speram ca voi primi o masina de facut cafea cu capsule , eram atat de incantata incat credeam ca ii va trece prin cap vreunui invitat sa ne faca un asemnea cadou , cu totii stiau cat de importanta este cafeau pentru mine si cat de mult imi doream aceasta masina.
Bineinteles a venit si ziua nuntii , ma uitam entuziastamata la masa plina cu cadouri si analizam fiecare cutie si ma gandeam oare in care din ele se afla masinuta mea mult dorita. Dupa terminarea balamucului ce se numeste nunta , bineinteles ca nu am rezistat tentatiei sa deschid cadourile , am inceput sa descaf cutie cu cutie si masinuta mea nu isi mai facea aparitia , dezamagirea se vedea pe chipul meu pentru ca nici in ultima cutie masinuta mea nu era .

Sotul meu a vazut cat de dezamagita si s-a gandit sa imi faca o surpriza si sa ma scape de povara de a imi mai prepara cafeaua la ibric in fiecare dimineata, dupa vreo cateva saptamani era ziua mea de nastere si invitasem la noi acasa cativa prieteni si cateva rude . A venit momentul sa deschid cadourile si l-am nimerit pe cel de la sotul meu , cand l-am deschis si am vazut ca inauntru era o masina de facut cafea cu capsule by kafferoma.ro, bineinteles ca ma aflam in al noualea cer si refuzam a mai deschide si celelalte cadouri , atunci am vazut pe chipul mamei mele o mirare si o dezamagire toatal , si imediat ce am deschis si cadoul mi-am dat seama de ce mama mea a avut o asemenea reactie , aceasta imi cumparase si ea tot o masina de facut cafea ,culmea tot cu capsule cafea de la kafferoma.ro. Atunci am privit partea buna , pot face mult mai multa cafea decat faceam de obicei si privind partea buna a lucrurilor mult mai multa cafea pentru mine .
In momentul ala am simtit ca lumea toata e cu mine si ca unul din visele mele a devenit realitate , nu aveam o masina pentru cafea ci doua de care ma puteam bucura mult timp de acum incolo si sa fac cafea indeajuns pentru toti cei dragi mie si mai ales pentru mine .