Altele

Ce barbă o fi la modă?

În ultimele 3 săptămâni m-am decis să-mi schimb aspectul 😀 și am pus în aplicare acest lucru. Eram hotărât să-mi las barbă și nu știam ce model se poartă, ce e la modă , ce e ”cool” 😀 !
Prin urmare prima fază a constat în nebărbierirea timp de 10 zile, fapt ce m-a obligat să trec printr-o perioadă cunoscută de bărbați drept ”mâncărimea bărbii”- adică pentru cei care nu-s învățați să aibă barbă apare o stare de mâncărime pe toată suprafața, o mâncărime enervantă chiar.
Din păcate nu am avut inspirația să-mi fac prea multe fotografii, dar am făcut una chiar înainte de a da o formă părului facial 😀 !

M-am consultat cu frizerul și am stabilit forma bărbii care m-ar avantaja cel mai mult și am ales așa :

model de barba ingrijita
model de barba ingrijita
barba din profil
barba din profil

Pot spune că atâta timp cât eram total nebărbierit având aspect de ”neingrijit” mă identificam cu toți tinerii care au căzut în patima acestui curent și se poartă nebărbieriți strigând tare că e cool, că e la modă în timp ce realitatea e aceea că din lene de cele mai multe ori neglijează acest aspect. Chiar mă simțeam un ”neîngrijit”, dar a trebuit să trec prin această perioadă. După ce i-am dat o formă bărbii eram chiar mândru de alegerea făcută și simțeam că am câștigat pe linia primei impresii pe care o făceam persoanelor pe care le întâlneam. Aveam un plus la seriozitate și maturitate și îmi plăcea acest lucru. Mai mult decât atât pot să jur că am fost privit de mai multe femei, unele chiar insistente și nu o să spun că ”dădeam bine”, ci doar că multe din femeile care mă cunoșteau mi-au spus că e o schimbare ” în bine” ! 😀 Am ținut să spun acest lucru pentru a folosi celor care caută metode de a atrage privirile femeilor și pentru că eu nu urmăream acest lucru am revenit la aspectul normal.

Pentru că mi-a plăcut, sigur o să mai port barbă !