Altele

Ce e detoxifierea?

Detoxificare, conform DEX, este acțiunea metabolică prin care un organism neutralizează un produs toxic de origine internă sau externă.
Pentru realizarea acestei acțiuni și obținerea celor mai bune rezultate a fost fabricat un nou produs, ZEOPUR, compus din combinația zeolitului cu extractul de ceai verde decofeinizat în concentrație de 10:1 !

Personal nu mai auzisem de zeolit și pentru a nu da crezare, fără cercetare, specificațiilor producătorului  pastilelor ZEOPUR am început să caut din mai multe surse de informare detalii despre acest compus și am ajuns la concluzia că zeolitul este ”compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcină negativă, organizat într-o structură în formă de fagure, structură ce-i oferă acestuia capacitatea unică de a atrage metalele grele și materialele radioactive”, iar un articol despre proprietățile zeolitului precum și alte surse de informare, îmi confirmă faptul că ceea ce suține în specificațiile produsului fabricantul pastilelor ZEOPUR este adevărat! Despre ceaiul verde, aflat și el în compoziția pastilelor ZEOPUR, oricine știe că are efect antioxidant, gust bun și este folosit din totdeauna fiind recomandat a fi consumat chiar și singur. Cum în ZEOPUR se găsește extract  de ceai verde decofeinizat în proporție de 10:1 este lesne de înțeles că și efectele antioxidante sunt mult mai puternice .

Trebuie precizat faptul că pastilele ZEOPUR ajută la procesul de slăbire urmărit de persoana care le folosește fiind, alături de efortul fizic, dușmanul straturilor de grăsime care s-au acumulat în timpul iernii urmare a  alimentației tradiționale și a vieții sedentare provocată de specificul anotimpului geros!

Primăvara se vede în zare, hainele groase încep să fie lăsate deoparte și magaziile de energie strânse de corp devin mult mai vizibile, fapt pentru care e bine să slăbim încet, să demarăm procesul de slăbire din timp, ajutând organismul cu  dedoxifiant și antioxidant pentru a evita să intrați în criză de timp și să apelați la ”produsele minune”-chinezării pline de toxine și fără efectul mult lăudat!