Altele

Ce facem cu bolile ?

In aceste zile am trecut prin mari emotii si inca nu le/am depasit total referitor la starea de sanatate a fiicei si a sotiei mele. O gripa, viroza sau raceala cumplita si-a aratat forta in lupta cu fetele mele si au trecut deja 7 zile si tot nu le mai lasa in pace.
Nu stiu daca aceste viroze pe care le reclama tot mai multi oameni, marturie stand cozile de la cabinetele medicale precum si aceleasi patimi in familiile mai multor cunoscuti de/ai familiei mele, sunt rezultatul sistarii programului national de vaccinare antigripala , dar sigur o legatura cat de mica tot exista. Fiecare om s-a imbolnavit si a luat ce tratament l-a dus capul sau ce l-a indrumat doctorul , iar virusii favorizati de vremea prea calda pentru acest sfarsit de iarna si-au marit imunitatea si forta distructiva!
Va urez celor care ati scapat de boala tratandu/va sau evitand/o , sa aveti parte de sanatate pentru ca in corbul meu sigur boala e la incubatie si trebuie sa ma rapuna ! Eu tot ii dau cu spirtoase si mai am o speranta, dar urma culege !