Marketing

Ce țiglă metalică să alegi pentru un acoperiș durabil

Alegerea materialelor de construcție pentru ridicarea sau renovarea unei case nu este deloc o treabă ușoară, în special datorită faptului că fiecare își dorește, când vine vorba despre propriul său cămin, calitate, siguranță și confort.

Iar dacă vorbim despre acoperișul construcției, cu atât mai mult este important să te asiguri că optezi pentru cele mai bune sisteme și produse, astfel încât să nu întâmpini probleme vreme îndelungată. De exemplu, una dintre cele mai bune soluții din piață pentru acoperișuri durabile este țigla metalică Umbrella, produsă și distribuită de RoofArt – companie cu 15 ani de activitate pe piaţa sistemelor de acoperiş din România.

Caracteristicile țiglei metalice Umbrella

Potrivit celor de la RoofArt, caracteristica principală a țiglei metalice Umbrella (varianta clasică) constă în lungimea maximă în care aceasta poate fi produsă, respectiv 4230 mm, ceea ce înseamnă echivalentul a 12 module. Produsul este disponibil în diferite grosimi, tipuri de acoperiri, texturi și culori, și întrunește toate condițiile unui acoperiș de calitate!

Avantajele oferite de țigla metalică Umbrella:

  • deține proprietăți anti-alunecare pentru siguranță în manevrare;
  • conține material ignifug care își păstrează calitățile și aspectul la temperaturi de până la 100°C;
  • prezintă o rezistență deosebită la zgârieturi, datorită particulelor acrilice dure, care împiedică apariția urmelor de acest fel la nivelul tablei;
  • este rezistentă la razele ultraviolete și își menține culorile vii pentru o perioadă îndelungată de timp;
  • este un produs ecologic, care nu poluează mediul;
  • face parte dintr-un sistem complet de acoperișuri, toate accesoriile făcând parte din aceeași clasă de calitate și fiind confecționate din aceeași materie primă, acestea putând fi achiziționate de la un singur producător.

Țigla metalică dublu modulară

Tot cei de la RoofArt produc și țigla metalică dublu modulară – un sistem inovativ pentru acoperișuri, special conceput pentru ușurința lucrului la înălțime.

Manevrarea și montarea acestui tip de țiglă se face cu atât de mare ușurință încât nu este nevoie de mai mult de o persoană pentru asamblarea acoperișului.

Mai mult decât atât, țigla metalică dublu modulară oferă și ușurință la transport, astfel încât nu necesită utilizarea unei mașini de mari dimensiuni, din acest punct de vedere.

Ce presupune sistemul dublu modular?

Panourile care compun acest sistem de învelitoare sunt formate din două module care avantajează, așa cum spuneam mai sus, un montaj ușor. În primul rând, elimină riscurile lucrului cu foi mari de tablă, iar, mai apoi, oferă posibilitatea de a demonta și înlocui, la nevoie, orice panou de țiglă, chiar și din mijlocul acoperișului.

Sistemul de prindere ascuns – un alt mare avantaj al acestui tip de acoperiș metalic

Țigla metalică dublu modulară este concepută cu îmbinări ascunse, lucru care oferă atât avantaje estetice, cât și un plus de siguranță în ceea ce privește durabilitatea și calitatea acoperișului. Iar asta pentru că acest sistem de prindere ascuns elimină posibilele infiltrări de apă prin găurile de la șuruburi. În plus, îmbinarea panourilor se face perfect, garantând un aspect uniform și plăcut.

Și apropo de garanții și de acoperișuri durabile, țigla metalică de la RoofArt oferă trei tipuri de garanție, și anume 50 de ani garanție ca durată medie de exploatare, 30 de ani garanție la coroziune și 15 ani garanție pentru menținerea culorii.