advertorial din intaplare adevarata!

Cerintele viitorilor proprietari – ce aspecte legate de locuinte sunt in topul pretentiilor

Cerintele viitorilor proprietari – ce aspecte legate de locuinte sunt in topul pretentiilor

Au trecut timpurile in care locuintele vechi erau chiar la mare cautare, avand in vedere ca piata imobiliara atat putea sa ofere. Datorita dezvoltatorilor imobiliari care au adus pe piata noi locuinte disponibile, acum acelea mai noi sunt la mare cautare. Nu se opresc aici noile tendinte in materie de selectie a unei proprietati.

Cerintele moderne in randul viitorilor proprietari

In randul romanilor, a detine o proprietate este un vis implinit. Ba chiar este un tel propus, inceput inca din anii tineretii, a anilor de inceput ai casniciilor. Multi merg pe varianta de creditare, ceea ce poate insemna ani si ani de plata, de unde si graba de a face pasul spre a finaliza totusi creditul la o varsta acceptabila.

Ori avand in vedere cat de greu cantareste o astfel de decizie, pretentiile nu au cum sa lipseasca. Dar se reflecta prin stilul de viata moderna si se refera la aspecte putin schimbate fata de anii precedenti:

  • Zona linistitia, de preferat rezidentiala.

Viitorii proprietari sunt dispusi sa plateasca ceva mai mult, insa sa stie ca locuiesc in zona cu potential. Se poate observa ca si cand zonele de acest gen inca sunt in faze de definire si de constructie exista un mare interes pentru astfel de apartamente. Cu alte cuvinte, cu gandul la viitor, se accepta a locui si in plin santier, insa cu potential in urmatorii ani.

  • In stransa legatura cu locatia, se doreste si ca vecinatatea sa fie una de prisos traiului in zona.

Asta poate insemna apropierea de scoli sau gradinite, de centre educationale de orice fel, zone comerciale si alte institutii de mare interes.

  • Compartimentare detaliata plus balcon.

Fata de tendintele din trecut cand se accepta mai usor orice tipologie de apartament, in stil modern si actual pretentiile au un prag mai ridicat. Asta inseamna ca a locui inghesuit si limitat nu este o optiune. Ba dimpotriva, se doreste si balcon, ca spatiu extra de depozitare si nu numai.

  • Izolare si dotari ale apartamentului de genul loc de parcare.

Din nou, un context al vremurilor moderne, implica si grija fata de autoturism. Daca blocul de apartamente dispune si de parcari, de garaje cu atat mai bine.

  • Instalatii termice si sanitare puse la punct, sisteme complexe si moderne.

Poate fi vorba chiar si de resurse regenerabile, de genul panourilor solare, de sistemele precum panouri electrice, de incalzire in pardoseala. Exemple sunt multiple. Cert este ca atrage ce este un sistem cat mai compact, bine pus la punct si eficient.

Anii ce vin si contribuie la un boom pe piata de imobiliare ridica stafeta in ceea ce priveste nivelul de trai. Astfel, si dezvoltatorii pun si mai mare pret pe conditiile de constructie si pe rezultatele in materie de tipuri de locuinte create. Spre exemplu, Maurer Residence isi continua misiunea cu care a si inceput pe piata de profil, aceea de a oferi spatii de locuit la inalte standarde. Facilitatile sunt pe masura a ceea ce isi doresc la ora actuala proprietarii in devenire, ba chiar depasind astfel de asteptari.