Altele

Circuitul materiei în natură !

              În natură orice resursă are un circuit pe care-l urmează ciclic . Ploaie cade pe pământ, hrăneşte culturile şi tot ce reprezintă viaţă pe pământ după care se adună în râuri-fluvii-lacuri-mări-oceane şi sub acţiunea soarelui se evaporă ajungând în atmosferă de unde vine iar pe pământ sub diferite forme de precipitaţie. Exemple sunt infinite despre modul în care prin reciclare reuşim şi noi să ajutăm anumite resurse să reintre în circuitul consumului societăţii protejând mediul înconjurător .
Prietenii de la editura ALL au gândit o campanie prin care să ofere mediului înconjurător un ajutor care va consta în producerea unei anumite cantităţi de oxigen, după care ajutorul dat se va regăsi în filele unor cărţi sau în căldura unui cămin, dacă existența oamenilor va impune peste ani tăierea acestui copac. Este vorba de campania vALLuntar ,desfășurată între 24 februarie și 23 martie, prin care orice blogger care îndeplineşte condiţiile campaniei are posibilitatea de a se înscrie şi primi 2 cărţi de la editura ALL, iar după lectură să publice o postare pe blogul propriu cu recenzia cărţii şi la fiecare 20 de comentarii editura, sponsorii campaniei, vor planta un copac întru-un loc anume desemnat. Blogosfera Vrancea s-a înscris în acest proiect și are în vedere plantarea unui copac în curtea Bibliotecii de weekend din Șerbești, com. Vidra.
Eu personal m-am înscris, am ales cărțile dorite pentru recenzie , dar o să aștept sa-mi parvină pentru a nu avea surprize.
Aștept comentariile dvs. la recnziile cărților pentru a avea și noi în Vrancea un copac plantat prin această campanie națională.