Altele

Cu ce ne ingrijim parul !

Nu stiu de ce, dar constat cu susprindere faptul că în marea majoritate a cazurilor atunci când se difuzează vreo reclamă la produse de îngrijit părul în prim plan apar numai femei care sunt imagini ale unor branduri de renume. Nu mi se pare deloc în regulă această abordare discriminatorie din partea producătorilor de astfel de produse atâta timp cât numărul bărbaților este un pic mai mare decât cel al femeilor și mai ales atâta timp cât tocmai bărbații au probleme în ceea ce privește sănătatea părului, la aceștia întâlnindu-se situațiile de calviție parțială sau totală.

In plus nu am auzit în vreo reclamă  cu produse pentru păr să se specifice ca produsele sunt bune și pentru uzul bărbaților cu toate că sigur sunt. Asadar stimați bărbați nu vă lăsați la mâna sorții și urmați sfatul meu de a vă îngriji de sănătatea părului. Nu ajungeam la această postare dacă nu trebuia să iau o atitudine promtă referitor la faptul că am observat că părul meu în ultima vreme a căpătat un aspect mat și am decis să caut un tratament sau o metodă de a reda părului strălucirea pe care știam că o poate avea. Prin urmare am început să caut în nemărginita ofertă online a magazinelor de profil până când am rămas fixat pe oferta al cărei link l-am lăsat mai sus cu albastru pentru a putea fi accesat mai facil de către  cei interesați.

În primul rând vreau să vă spun despre acest magazin că este dedicat calității în îngrijire și frumusețe întrucât se bazează pe 10 ani de experiență și comercializează produse de la cele mai renumite branduri Wella Professional, System Professional, Nioxin, Londa, Gigi, Academie, OPI, Repechage la prețuri foarte avantajoase deoarece provin direct de la producători și nu suferă adaosuri de preț nejustificate, ceea ce reprezintă o adevărată carte de vizită. Achiziționarea produselor din acest shop online implică și o taxă de transport de 17 lei dar pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul este gratuit și timpul de livrarea se încadrează în intervalul 1 – 7 zile lucrătoare cu posibilitatea returnării produselor în termen de 10 zile de la primirea lor fără a fi nevoie de o justificare .

În ceea ce privește oferta magazinului aceasta este foarte diversificată fiind bine organizată în produse pentru păr, produse pentru piele și produse pentru mâini/unghii, fapt pentru care ve-ți găsi ce doriți !

P.S. Eu mi-am luat mai multe produse întrucât Iuliana nu putea rata această ocazie 😀 !