advertorial din intaplare adevarata!

Cum sa cumperi un tv Samsung

Cum sa cumperi un tv Samsung

Vreau sa incep acest articol prina  imi relata una din experientele mele personale. Astfel, acum aproximativ un , cum am facut cum nu am facut, mi-am stricat televizorul din sufragerie (de precizat ca locuiesc intr-un apartament unde spatiul nu este punctul forte), si datorita intamplarii mele am inceput sa caut diverse modele de televizoare, de la Samus la Phillips si viceversa. Asa am ajuns la concluzia ca habar nu am ce inseamna toate functiile televizorului si habar nu am cat de mare sa fie sa pot sa vad si eu ceva la el daca stau pe canapea, plus ca am o consola de jocuri pe care ar trebui sa o conectez prin HDMI la noul TV. Toate bune, am cautat si a durat aproape 3 luni pana am reusit sa achizitionez unul. A durat asa mult nu din cauza pretului ci din cauza lipsei mele de cunostinte in a achizitiona un televizor. Ca sa evitati si voi aceasta patanie, vreau sa va spun succint cam ce ar fi important sa stiti pentru o asemenea achizitie.

In primul rand ganditi-va la spatiu, la locul unde il depozitati si inmultiti de 3 ori diagonala tv-ul pe care vi-l doriti, acum aveti un numar(rezultatul inmultirii), atunci acel numar trebuie sa fie distanta in inch, cm etc… de la ecranul televizorului la canapeaua de pe care il vizualizati. Daca ati facut asta atunci cu siguranta ati redus o luna din cautarea unuia nou. Acum, ganditi-va ce doriti sa conectati la el, astfel puteti gasi si tehnologia optima nevoilor dumneavoastra, daca doriti sa conectati o consola de jocuri, un telefon, sa vedeti filme bune si aveti o diagonala mare atunci eu cu siguranta recomand tehnologia Ultra HD 4K (nu doar eu o recomand), dar daca nu aveti o diagonala mare dar aveti o parte din cerinte, atunci faceti bine si verificati sistemul de sunet astfel incat acesta sa nu distorsioneze sunetul ca imaginea e neschimbata (teoretic), practic calitatea isi spune cuvantul.

Asadar, am redus cele 3 luni la o saptamana cand mi-am luat televizorul pentru dormitor, am stiu ce nevoi am si am reusit sa achizitionez un televizor optim si online. Nu e doar meritul meu ci si a celor de pe TV-review care mi-au oferit un ghid pe masura. Va doresc succes in achizitionarea televizorului dorit.