Altele

De două ori mai mult STAR WARS 3D la Happy Cinema Focșani în Focșani MALL

O veste foarte  bună am găsit în comunicatul primit de la Happy Cinema Focșani și nu pot să nu o împărtășesc tuturor:

”Începând din 15 decembrie 2015, HAPPYCINEMA® din Focșani Mall dublează proiecțiile la Star Wars: Episode VII – The Force Awakens. Special pentru acest eveniment, HAPPYCINEMA® echipează încă o sală cu sistemul de proiecție MasterImage 3D.”

Prin urmare premiera națională a filmului mult așteptat de milioane de fani inaugurează la Focșani și cea de-a doua sală de cinema dotată cu tehnologia 3D tocmai pentru a mulțumi toți fanii Star Wars și iubitorii de film.

Detalii referitoare la Star Wars: Episode VII – the Force Awakens :

”De aceasta data in format 3D, saga Star Wars se intoarce cu un nou episod pe marile ecrane. Actiunea filmului vine in continuarea episodului Return of the Jedi, insa cu 30 de ani mai tarziu. Lupta cu Fortele Raului, in frunte cu antieroul Kylo Ren (Adam Driver), comandantul armatei Storm Troopers, este reluata de catre Han Solo (Harrison Ford), Luke (Mark Hamill) si Printesa Leia (Carrie Fisher). In regia lui J.J. Abrams, care este un fan declarat al seriei lui George Lucas si al genului science fiction, The Force Awakens este filmul cel mai dorit al finalului de an.”- ne mai comunică Happy Cinema Focșani !

HAPPYCINEMA® este un brand nou in piata operatorilor de cinema din Romania. Construit cu un capital 100% romanesc, HAPPYCINEMA® opereaza in prezent un multiplex in Focsani Mall si are planuri de extindere la nivel national. Cinematograful foloseste tehnologie de ultima ora, avand sisteme high tech de proiectie video si redare audio in format 2D si 3D. Dispune de 2 sali de proiectie, ambele echipate cu sisteme de proiectie digitale, Dolby Digital Surround si sistem de proiectie MasterImage 3D, cu o capacitate de 218 locuri cu fotolii de calitate superioara si un foyer generos, care transpune publicul in lumea filmelor.

Website: www.happycinema.ro
Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaFocsani/

Pe site puteți afla detalii referitoare la orele de difuzare, puteți rezerva locuri alegând zona dorită ( trebuie să confirmați personal la cinema prezența cu 30 minute înainte de difuzarea filmului ) și puteți participa la concursuri cu premii organizate de către echipa care ne vrea o comunitate happy!
Iată și distribuția filmelor zilele acestea :
programcinema