advertorial din intaplare adevarata!

De Paște la Matar !

Nu știu cum se face, dar parcă prea accelerat trece timpul ăsta. Ori e cineva care vrea să ne țină numai în petreceri și accelerează trecerea timpului pentru ca noi, oamenii să apucăm să simțim numai zilele festive. Așa se face că eu dacă mă uit în urmă un pic îmi aduc aminte doar de sărbătorile de iarnă, restul zilelor, aproape 90, parcă s-au volatilizat și iată-mă cu ochii pe Sărbătorile de Paște.  Partea bună este că aceste zile nu mi-au adus neplăceri, sunt bine și eu și familia și așa îmi doresc să fim cu toții.

Azi am profitat de vremea ploioasă și am plecat prin magazine în căutare de cadouri pentru fetele mele, dar am constatat că nu mi-a atras nimic atenția destul de mult și în plus am considerat că de Paște poate vin ceva oferte – reduceri de preț. Totuși ajuns acasă mi-am adus aminte de Matar.ro , magazinul online de la care în iarnă am cumpărat niște balerini pentru că erau la reducere. Pentru că  balerinii sunt de calitate şi am fost mulțumitmi-am spus că ar fi bine să verific ofertele existente. Imediat ce am accesat siteul  magazinului am realizat că deja Paștele e venit 😀 !


Am început căutările pentru a lua pulsul prețurilor și al produselor și am vizitat întâi categoria Pantofi dama Matar.ro   unde chiar dacă nu am găsit reduceri de preț, am găsit  prețuri bune pentru produse noi. Fără a sta pe gânduri am accesat și categoria dedicată copiilor verificând preturi tenisi copii   și am constatat cu mare bucurie faptul că modelel noi 2014 sunt pe stoc, iar diversitatea de modele și mai ales de culori are calitatea de a mulțumi orice pretenție. Fără să bag de seamă, în cameră nu mai eram singur și din am auzit: ”Vreau și eu ceva”! De cumpărat vom vedea noi dacă vom cumpăra, dar nu am avut ce face și am deschis categoria dedicată femeilor  sandale cu toc online . Bine că nu-s prețurii chiar mari pentru că nunta care ne așteaptă în luna mai cere o pereche de sandale 😀 !

Nu uitați, la Matar.ro , în luna aprilie, la 3 produse cumpărate, cel cu prețul cel mai mic îl primești cadou, avantaj cumpărător, nu-i așa ?