advertorial din intaplare adevarata!

Despre lenjerii de pat

M-am saturat de patul meu de-acasa,

Cearceafurile nu mai imi zambesc……

Cam asa se exprima Tudor Chirila si formatia Vama Veche prin versurile melodiei  Vara asta , iar eu nu intelegem de ce vrea sa-i zambeasca cearceafurile ! Merit intelegere ca eram micut la profunzimea trairilor si cautam doar sensulpropriu al cuvintelor, lasand pe mai tarziu visarea si figuratul.

Iata ca astazi mi-am adus aminte brusc de aceasta melodie in momentul in care trezindu-ma nu m-am mai simtit bine in patul meu. Am realizat de la inceput faptul ca aceasta stare greu de explicat vine dintr-o plictiseala, o monotonie careia i-am cazut victima si pentru ca m-am trezit cu fata la cearceaf am gasit si vinovatul – trebuie schimbat cearceaful ! Dupa ce m-am dezmeticit si am aranjat un pic prin casa am ajuns la birou unde ma astepta laptopul odihnit dupa cele aproximativ 9 ore , sac, de inactivitate- singura lui pauza din cele 24 de ore ale zilei. Pentru ca venisem hotarat sa caut sa inlocuiesc lenjeria de pat cu alta mai plina de viata care sa ma trezeasca mai fericit si sa-mi readuca starea de bine am cautat produsul despre care mai auzisem de mai mult timp in familiile unor prieteni, lenjerii pat Pucioasa

Va invit sa accesati link-ul ce vi l-am oferit si o sa ajungeti exact la magazinul on-line care are o oferta bogata si diversificata de lenjerii capabila sa multumeasca orice pretentii. Acest magazin on-line comercializeaza produse fabricate in Romania sau importate de la producatori internationali cu renume fiind primul outlet de lenjerii de pat din Romania. Produsele comercializate sunt bine evidentiate prin categorii distincte in functie de specificul fiecarui produs si realizate la inalte standarde de calitate atat din punctul de vederea al calitatii materialelor folosite cat si al produsului finit. Rapit de multitudinea de modele si de coloristica diversa am decis sa astept sa vina si Iuliana- designerul casei sa stabilim impreuna produsul care odata achizitionat va aduce un plus de atitudine pozitiva.

Site-ul magazinului are si o categorie a produselor aflate la reducere de 40-70 % asa incat preturile sunt la indemana oricarui cumparator mai ales ca modalitatile de plata sunt destul de flexibile putandu-se efectua in avans sau la primirea comenzii, cu firma de curierat rapid, prin numerar, mandat postal, ordin de plata sau folosind cardul. De asemenea produsele au garantie 30 de zile, iar politica magazinului accepta returul comenzii in cazul in care clientul s-a razgandit si nu doreste sa pastreze si sa foloseasca produsul comandat !

Parerea mea este ca o lenjerie de pat noua poate fi un bun cadou pentru una din cele 2 zile de pretuire a femeilor din viata noastra, 1 si 8 Martie !