Concurs

Ești român, ai farmec !


Concursul organizat Spring SuperBlog 2013  , la care particip, este modul prin care am aflat că îndrăgita artistă Giulia este Ambasadoar gama Farmec Natural și mi-a confirmat că aveam dreptate să o plac pentru naturalețea și frumusetețea sa. Nu cred că altă vedetă s-ar fi potrivit cu ideea de frumusețe naturală pe care o dezvoltă produsele  din gama Farmec Natural !
Toți spun că produsele de la Farmec au adus bucurie femeilor mereu și le-au fost aproape dându-le încredere și frumusețe, însă eu vă spun că această părere se poate îmbunătăți prin realizarea adevăratei extinderi a tipului de persoane care utilizează produsele Farmec. Sunt oarecum supărat de faptul că bărbaților nu li se recunoaște la fel de mult înclinația pentru produsele Farmec. Și noi existăm, și noi am folosit și folosim produse Farmec pentru bărbați și nu voi uita că Tarr -loțiune astringentă calmantă a fost alături de mine la primul bărbierit și a devenit martorul maturizării mele sau că deodorantul Athos m-a însoțit mereu la școală, așa cum nici acum nu ascund faptul că folosind crema hidratantă de mâini Doina sunt luat la mișto de colegii amuzați de faptul că folosesc ”produse de femei” ! Important este că folosind aceste produse mă simt bine și trebuie înțeleasă de toți realitatea că un produs care face bine unei femei este benefic și pentru bărbați, sperând totuși că nu se va ajunge ca bărbații să folosească lac de unghii de la femei 😀 ! Să nu mai spun de faptul că produsele de plajă, păr și igienă orală sunt folosite atât de femei cât și de bărbați, eu folosind acum un tratament de păr de care sunt mulțumit.

            Cum fără facebook nu se poate în realitatea acestor zile, avem posibilitatea de a socializa, îndrăgostindu-ne de viață, sau cu gândul la produsele cu argan, gălbenele și aloe vera !