Altele

Fapte bune se fac mereu….

Titlul conține esența postării și o să vă spun că de multe ori am vrut să atrag atenția celor care se trezesc din starea lor naturală la câte o mare sărbătoare și analizându-se rapid se decid că de sărbători trebuie să facă un bine să le fie trecute cu vederea greșelile de către divinitate. De multe ori acel ”bine ” este oferirea de bunuri alimentare și/sau de bunuri  nealimentare unor persoane care fac parte din categoriile oamenilor defavorizați.

Constantin a ridicat provocarea ca fiecare blogger  să-și menționeze într-o postare ultimul gest frumos pe care l-a făcut. Nu este un gest urât să te lauzi cu o faptă bună pe care ai făcut-o întrucât aducerea în discuție a unor fapte bune sau gesturi frumoase  poate fi un mod prin care și alți semeni pot învăța și imita faptele bune, ba chiar se pot ambiționa în acest sens. Precizez că intenția lui Constantin este aceea de a determina oamenii să facă lucruri bune în toate zilele anului.

În ceea ce mă privește, ultima faptă bună sau ultimul gest frumos ( rog a se citi ” cea/cel mai recent(ă)” întrucât vor mai urma, a fost să înapoiez proprietarului un telefon mobil pe care l-am găsit întâmplător. Nu mă îmbogățeam dacă-l păstram, așa cum nici proprietarul nu sărăcise prin pierderea lui, dar am preferat să aduc o bucurie unei persoane străine decât să păstrez aparatul de telefonie mobilă.

TOTUȘI TREBUIE SĂ RECUNOSC :

http://youtu.be/F8Rmu4VCOQ0