Concurs

Femei care te inspiră !

           Știți bine că această lună este una de foc pentru mine! Muncesc din greu să-mi organizez timpul pentru că m-am înscris într-un concurs de bloguri , dar se pare că nu e așa ușor cum mă așteptam. Probele sunt diferite, acoperă o gamă largă de activități și sunt comune atât participanților femei cât și bărbaților, dar acest lucru este un dezavantaj pentru mine deoarece multe probe sunt mai apropiate de experiența de viață a femeilor, tehnici sau produse de infrumusețare și trebuie să muncesc mai mult! Iată că a fost lansată o provocare în care să vorbim despre femeia care ne inspiră prin prisma colecţiei  liderului incontestabil al pieţei româneşti de lenjerie şi costume de baie, Jolidon,  colecția Fashion Primăvară/Vară 2013 .

         Ei, dar aici sunt două povești, dacă vorbesc despre femeia care mă inspiră în viață, normal că trebuie să vorbesc de soția mea, pentru a nu minți. Mă inspiră naturalețea ei, farmecul exprimării  ei verbale și non verbale. Mă inspiră curățenia ei sufletească care mă determină să privesc mai bine la cei din jur, să nu fiu superficial și să analizez corect oamenii. Mă inspiră încrederea pe care o acordă oamenilor și încerc să fiu și eu mai permisiv cu cei din jur. Totuși, cel mai mult mă inspiră dragostea ei pentru familia noastră, grija cu care își înconjoară copilul și sacrificiul total de care e în stare pentru binele familiei și astfel am căpătat și eu aceste calități, de fapt mi le-am dezvoltat pentru că le aveam într-un sertar de unde doar ea a putut să mi le elibereze.

            A doua poveste pe care o văd în această provocare este femeia care mă inspiră să iau o anumită decizie când doresc să cumpăr un cadou pentru o persoană de sex feminin. Nu mă inspiră persoanele pe care le văd pe stradă purtând anumite articole de vestimentație, pe mine mă inspiră o femeie impersonală , o femeie care are mai multe personalități în funcție de vestimentație, mă inspiră femeia manechin! Nu știu cum o cheamă, de multe ori nici fața nu i-o văd pentru că urmăresc piesele de vestimentație pe care le prezintă și nu persoana, iar astfel nici nu observ că persoana e alta, pe mine mă inspiră femeia manechin! Cum ar putea fi altfel când deseori vizitez site-uri ale magazinelor on-line pentru diferite cumpărături pe care vreau să le achiziționez și mereu mă întorc la Jolidon ! Recunosc, mă uit la toate articolele de vestimentație de pe site, dar mai inspirat decât m-am simțit la ultima vizită nu am fost niciodată! Colecția de Primăvară/Vară 2013 m-a uimit , iar din cele trei povești ale colecției Passion Garden, Morning Beauty,  am apreciat cel mai mult Morning Beauty deoarece mă duce cu gândul la prospețimea și naturalețea femeii încă de la începutul zilei!

            Cum să nu te inspire fotomodelele care arată astfel ?   Cred că atitudinea acestui model , prezentând creația Jolidon inspiră încredere și curățenie! Parcă vrea să sfideze primele raze ale soarelui și să-i spună acestuia că strălucirea lui nu este completă, că el nu are veșminte fine din dantelă de cea mai bună calitate! Parcă vrea să spună că nu-i este teamă de razele soarelui întrucât nuau decât efectul de a lumina și de a evidenția și mai clar albul dantelei !

               O altă fotografie din aceeași colecție ne prezintă fata matinală, atentă cu natura și cu tot ce e frumos în jur, pregătită să îngrijească florile și să se amestece cu ele într-o totală comuniune, riscând să concureze frumusețea florilor prin  gingășia, finețea, eleganța și culoarea creației Jolidon!

                 Cine nu ar vrea ca florăreasa vieții lui să-i lumineze și împrospăteze diminețile cu puritate ?

             Cine nu ar vrea să multumească Jolidon pentru creatii mereu frumoase asa cum sunt acestea ale ultimei colecții  în care dantela pune în valoare silueta și cumpărând să-și mulțumească muza, femeia din viața reală, cea care ne inspiră mereu ?

Acest articol participă la etapa a 5-a a concursului online pentru bloguri Superblog Spring 2013!