Marketing

GGM Gastro acum și în România

GGM Gastro a ajuns și în România!

Astfel, daca ar fi să mă pun în pielea unui antreprenor care vrea să deschidă un restaurant sigur aș lua echipamemtele de baza de la GGM Gastro. GGM Gastro este o companie recent apărută pe piața din România ce oferă o multitudine de echipamente pentru restaurante, articole de gătit, mobilier, vitrine frigorifice, ustensile și multe alte produse de care are nevoie un restaurant pentru a funcționa cât mai bine. Posibilitatea achiziționării online a produselor dorite face ca acestea să ajungă foarte rapid la beneficiar. De asemenea show-roomul din București îi așteaptă pe cei care vor să se convingă de calitatea superioară a produselor comercializate.

Gama de produse de la GGM Gastro

Eu am decis să arunc un ochi pe site și am rămas impresionat de varietatea produselor oferite beneficiarilor. Siteul este ușor de navigat și produsele sunt bine organizate pe categorii. Încă de la început pe site apare numărul de telefon pentru a lua legătura cu un consultant. Practic există pe site toate categoriile de produse astfel încât multe activități găsesc sprijin. Indiferent că e vorba de pizzerie, gelaterie, cantină, catering, brutărie, restaurant siteul are tot ce trebuie în aceste activități.
Pentru că am început cu tema restaurantului nu mi-a fost greu să fac un top al produselor foarte necesare pentru începerea unei astfel de activități. Astfel cred că obligatoriu la început de drum în atreprenoriat pe primul loc se află:

1. Mașinile de gătit pe gaz, pe curent cu sau fără cuptor sunt într-o varietate mare pentru a acoperi toate necesitățile.

2. Articole de răcire de mare calitate pentru păstrarea alimentelor cât mai proaspete și gustoase.

3. Mobilier de inox de calitatea cea mai bună, ușor de întreținut. Menționez că la acest capitol se poate face orice tip de mobilier la comandă adaptat la suprafața disponibilă a locației.

4. Oale și tigăi dintr-o variată gamă și de diferite dimensiuni. Eu chiar am rămas blocat pentru că nu credeam să existe o așa varietate de produse…..Obligatoriu trebuiesc trecute prin filtru vizual….

5. Tacâmurile sunt de asemenea foarte importante și nelipsite din oferta GGM Gastro. Șiaici m-am rătăcit în gânduri și am rămas tot uimit de varietate ofertei. Mi-a placut că pe site sunt bine așezate pe categorii și ușor de descoperit. Tot aici aș menționa și produsele de spălare / clătire destinate igienizării tacâmurilor.

Echipamentele profesionale asigură o calitate superioară produselor alimentare destinate clienților

GGM Gastro este o companie ce oferă echipamente profesionale, articole de gătit, mobilier și ustensile pentru restaurante prezentă și în România. GGM Gastro este o companie germană ce a fost creată cu scopul de a reinventa gastronomia în fiecare zi. Oferă restaurantelor și firmelor de catering echipamente inovative, calitative atât pentru a ușura munca personalului din restaurante, cât și pentru a oferi clienților produse și servicii la standarde ridicate. Toate produsele pot fi comandate online, direct de pe site.
Mi-a mai plăcut și faptul că pe site e o legătură către Youtube unde oricine este interesat poate vedea ” la lucru” aparatura oferită la vânzare. Practic faci review la orice produs după vizionare ! Bună idee!