GGM Gastro te ajută de la primii pași!

Primii pași sunt foarte importanți în toate etapele vieții. Acest lucru este dovedit de faptul că memoria fiecărui părinte păstrează proaspete clipele când copilul s-a desprins și a pășit singur în viață. Primii pași făcuți pe poarta primei unități de învățământ. Primii pasi făcuți la locul de muncă. Primii pași făcuți în viața de cuplu…. Toți sunt pași importanți și memorabili. Toți acești „primi pași” sunt mai ușori dacă avem pe cineva alături.
Așa cum am menționat, viața ne acordă multiple situații în care putem spune că facem primii pași.
O astfel de situație cu „primi pași” poate fi și începerea unei activități de antreprenoriat unde de asemenea e bine să ai pe cineva aproape. Vestea bună, pentru cei care vor să pornească la un astfel de drum are un singur nume: „GGM Gastro”!

GGM Gastro

este o companie ce oferă echipamente profesionale, articole de gătit, mobilier și ustensile pentru restaurante. De curând compania este prezentă și în România. GGM Gastro este o companie germană ce a fost creată cu scopul de a reinventa gastronomia în fiecare zi, oferind restaurantelor și firmelor de catering echipamente inovative, calitative atât pentru a ușura munca personalului din restaurante, cât și pentru a oferi clienților produse și servicii la standarde ridicate. GGM Gastro este o companie care oferă o multitudine de echipamente pentru restaurante, articole de gătit, mobilier, vitrine frigorifice, ustensile și multe alte produse de care are nevoie un restaurant pentru a funcționa cât mai bine. Un mare și important avantaj este acela că produsele pot fi achiziționate online, fără a fi nevoie de deplasări, livrarea facându-se sigur și rapid.

Echipamente obligatorii în restaurant

Eu, dacă aș deschide un restaurant, aș începe căutările echipamentelor specifice acestei activități exact cu site-ul acestei firme. Spun asta doarece oferta conține toate cele necesare. De la echipamente de răcire, echipamente profesionale pentru grătar și pizza și chiar ustensile. Știu că toată oferta comercială e de calitate si la preț bun, dar și că e greu să cumperi de la inceput chiar tot. Avantajul este că produsele se înnoiesc în stoc și pot fi comandate online oricând.
Totusi pentru un start cu dreptul cred că e obligatoriu să fie achiziționate :

1. Masina de gatit pe gaz – cu 4 arzatoare (24 kW) si cuptor pe gaz (7,8 kW)
Practic o uzină modernă în bucătărie, iar specificațiile tehnice dovedesc acest lucru.

2. Frigider cu uși de sticlă
Un ”bolid” indestructibil care are grijă de toate alimentele puse la păstrare. Este economic dinpunctul de vedere al consumului energetic și rezistent în timp conform specificațiilor tehnice.

3. Mobilier, obligatoriu din inox, făcut special la comandă pentru spațiul din locație, indiferent de particularitățile locației sau dorințele beneficiarilor;

4. Oale și tigăi de foarte bună calitate și într-o gamă variată de modele.

5. Câteva produse din gama clătire/ spălare . Solicitările autorităților pe această linie sunt foarte clare. Astfel că GGM Gastro vine în întâmpinarea clienților practic cu orice echipament solicitat de instituțiile statului pentru oferirea autorizației sanitare. Sunt comercializate și substanțe speciale de curățenie care protejează mobilierul precum și alte articole necesare acestei activități de igienizare.

Timpul să treacă și afacerea să meargă! Ulterior se vor tot găsi de completat destule echipamente existente pe site!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Pingback:Castigatori "Care ar fi primele 5 produse esentiale pentru bucatarie pe care le-ai alege daca ti-ai deschide un restaurant?" - Blogal Initiative

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *