film

Hellboy (2019)

Am bifat și acest film. Hellboy 2019 s-a anunțat a fi un film promițător și sigur se adresează în primul rând celor care apreciează filmele personajelor cu puteri supranaturale.

Ei bine, eu nu văzusem filmele in care actorul RON PERLMAN l-a interpretat pe Hellboy. Nici trailer-ul acesta nu mă convinsese. De fapt filmele cu eroi supranaturali și ireali nu fac parte din plăcerile mele cinefile. Excepție apărătorii binelui Superman, Batman și un pic Omul păianjen.
Revenind pot să vă spun că am fost la acest film chiar la avanpremieră. Aveam aşteptări mari. Mă lăsam convins să urmăresc acest gen de filme, numai că nu m-a convins cu nimic. Faptul că nu am regretat timpul petrecut în sală se datorează voinţei mele de a sta până la final şi nu suspansului acestui film. Nu vreau să desfiinţez filmul, mai ales că nu sunt critic de film şi nici un priceput cinefil. Totuşi scriu aceste rânduri şi exprim exact modul în care am perceput eu filmul Hellboy. Fără suspans, cu o acţiune idioată, cu minore tentative de schimbări de situaţie şi mult mai minore replici comice.

Conform sinopsis-ului „Hellboy” pe Cinemagia.ro

:

„În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă. Aceasta riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârşitul lumii.” Normal că Hellboy luptă pentru a evita catastrofa şi în cazul în care consideraţi că acest sinopsis + trailerul v-au convins, vă doresc vizionare plăcută!