Din Focşani

In curtea Liceului Unirea…

Eu am terminat cam de mult interactiunea cu viata de liceu si nici motive sa vizitez liceele nu mi s/au ivit. Cu toate acestea, in urma cu 2 saptamani m/am dus cu fiica mea la Liceul Unirea pentru a vedea o reprezentatie – teatru pentru copii. Nu stiam ca liceul are o sala de spectacole atat de frumoasa si am ramas placut surprins sa constat ca in liceul posibilitatea exprimarii artistice este foarte buna.

Cu toate ca fiica mea are doar 4 ani, imi doresc ca pe timpul anior de studiu la gimnaziu si liceu sa urmeze cursurile unor unitati cu sali de spectacole si mai ales cu viata artistica pentru elevi. Exprimarea frumosului aduce numai beneficii dezvoltarii personale i de grup a elevilor.

Mi-a placut si curtea liceului in care am identificat rastel pentru biciclete, obiect rar intalnit la nivelul orasului chiar.

Felicit pe aceasta cale conducerea liceului pentru toate lucrurile bune pe care le-am observat de la prima vizita si imi cer scuze ca nu cunosc toate facilitatile oferite de unitate elevilor.

DSC_0201DSC_0209DSC_0208