Altele

In vizita la Bilancia Shop

                                  Ieri mi-am adus aminte ca a trecut foarte mult timp de cand nu am mai aruncat o privire prin magazinele online care comercializeaza accesorii de bucatarie si pentru ca am 2-3 electrocasnice folosite in bucatarie care arata destul de rau in sensul ca au avut accidente ( a se citi aterizari de pe masa – jos ) am plecat sa inspectez oferta. Stiindu-se ca produsele din magazinele online sunt semnificativ mai ieftine decat cele din magazinele clasice, m-am postat in fata monitorului si am inceput sa caut.

                      Unul dintre rezultatele cautarii ” accesorii de bucatarii profesionale” l-a reprezentatat site-ul magazinului shop.bilancia.ro fapt pentru care chiar nu am mai stat pe ganduri si am accesat acest magazin. Am constatat repede ca site-ul este frumos structurat si intuitiv astfel incat doritorii pot gasi cu rapiditate categoria de accesorii bucatarie dorita.

                                   Am vizitat toate catecategoriile si am vazut ca produsele comercializate sunt de calitate superioara , iar modalitatile de plata si de livrare au calitatea de a multumi orice preferinta intrucat se poate face plata in numerar la livrarea coletului, prin Pay Pal sau ordin de plata, iar livrarea pentru comenzi mai mari de 500 lei este gratuita. De asemenea acest magazin ofera posibilitatea returnarii produsului in termen de 10 zile de la primirea acestuia.

                                  Intrucat deocamdata nu mi s-a stricat iremediabil niciun aparat din bucatarie am remarcat rasnitele aflate la vanzare mai ales ca eu nu am si nici nu am avut pana acum vreo rasnita. Accesand  rasnita kitchenaid  am descoperit oferta bogata de rasnite si am inceput sa contabilizez deosebirile si caracteristicile acestora pana cand m-am hotarat asupra acesteia.

                                                         Abia astept sa percep aroma cafelei proaspat rasnite !