Concurs

Inimaginabil !

          Această campanie Blogawards- ZorileStore adresată bloggerilor depășește ca implicare multe campanii pentru că în 24 de ore s-au înscris 112 participanți. Faptul că simpla înscriere în campanie garantează o pereche de încălțăminte de la magazinul online Zorile Store a fost determinant și m-a convins și pe mine să mă înscriu și am ales un produs aflat în campania Curățenia de primăvară . Oricine se poate înscrie pe Blogawards și apoi în campanie dacă are blog cu vechimea de minim 3 luni si minim 10 articole scrise in momentul lansarii campaniei .

                Eu personal am fost tentat de această pereche de sandale de bărbați Rider model  RS2 AD X mărimea 41, culoarea verde, perfecte pentru  alergat !
Voi alerga după titlul de ambasador ZorileStore, iar sandalele atât de confortabile, din materiale de cea mai bună calitate, asigură o fixare perfectă pe picior prin sistemul sigur și ajustabil de prindere, fapt ce mă determină să vă îndrum să le achiziționați și să ne luăm la întrecere , dacă nu îndepliniți condițiile de înscriere în campanie!