Altele

Intru in concediu

Parca trecut mai greu luna asta, iunie, sau cel putin asa mi s-a parut intrucat eu nu am numarat zilele lunii ci  ma limitam la a stabili in fiecare zi cate zile mai sunt pana in data de 29.06.2014, prima mea zi de concediu de vara pe anul acesta. Iata ca s-a facut 29 si acum desi este prima zi de liniste constat ca nu am chiar parte de liniste totala intrucat trebuie sa organizez si sa planific modul in care voi petrece cele 21 de zile de concediu. Pentru anul acesta dorinta mea, impartasita si de Iuliana si Daria, ceilalti membri ai consiliului de conducere a familiei, este sa reusesc sa merg la mare 3-4 zile si sa fac un tur mic in zona de munte. Destinatiile sunt cam stabilite, Mamaia pentru zona de mare si Tusnad, Cheile Bicazului pentru perioada dedicate aerului proaspat de munte. Astazi recunosc faptul ca mi s-au cam blocat ochii pe monitor incercand sa gasesc cele mai convenabile variante de cazare tinand cont si de posibilitatile reale de petrecere a timpului in functie de locul de cazare. E greu tare sa impaci toate preferintele si sa reusesti sa fii castigat si din punct de vedere economic prin gasirea unor preturi mici. Asa ca din aproape in aproape desi plecasem de la ideea preconceputa de a ma limita strict in functie de destinatiile prestabilite si prezentate mai sus, m-am surprins cautand si analizand preturi circuite Europa de la Amaryllistour . Cred ca acest lucru se datoreaza si faptului ca preturile sunt apropiate in functie de serviciile alese cu precizarea ca circuitele sunt pentru mai putine zile. Sigur ca mi-ar fi pe plac sa pot opta pentru un astfel de circuit de vreo 12 zile si sa-mi ajunga pentru tot anul , dar e cam greu sa plec la drum cu un copil mic asa ca un circuit il trec pe lista cu lucrurilr obligatorii de facut in 2-3 ani de zile.

Din click in click, cautarile m-au condus chiar si pe un blog,  ramonalengyel.wordpress.com unde am constatat ca in aceasta perioada cautarile pentru vacante sunt in toi 😀 !

Nu am pierdut ziua degeaba si pot spune ca am gasit ceea ce cautam, ba am trimis si e-mail catre locurile de cazare, dar pastrez secretomania vacantei pentru a va putea delecta la intoarcere cu impresii reale. Soacra mea e plecata zilele acestea pentru 7 zile intr-un circuit in Grecia si nu o sa ma vad cu ea decat dupa ce voi veni si eu cu familia din deplasari asa ca abia astept sa comparam, daca se poate, rezultatele alegerilor noastre!