Altele, familie, timp liber

Kizingo – lingurita copiilor independenti

 

Kizingo – lingurita copiilor independenti

Odata cu cresterea copilului, parintii incep sa il invete sa manance singur. Dar de cate ori vi s-a intamplat sa observati ca ati „hranit” mai mult masa, covorul si hainele decat pe cel mic? Sau, cu o dorinta brusca de a invata sa fie om mare, de cate ori mancarea celui mic a ajuns pe jos, in loc de gura lui? Pana sa invete tehnica traditionala de a tine lingura sau lingurita in mana, copilul va avea tendinta de a o apuca invers, adica cu palma in jos, si sa duca cumva „pe dos” lingurita spre gura. Aceasta inversare a tehnicii traditionale va duce inevitabil catre o destabilizare a echilibrului si pana sa reuseasca sa duca mancarea in gura, mare parte va fi imprastiata pe hainute, pe masa sau pe covor.

Ei bine, copiii au nevoie de tacamuri facute in asa fel incat sa le poata apuca cu manutele lor mici, inca nedeprinse a sustine obiectele, au nevoie de lingurite special concepute pentru a-i ajuta pana ce vor ajunge sa desluseasca cum pot sa manance lejer, precum un adult. Lingurita Kizingo este conceputa de o mamica, cercetator in nutritie, cu exact acest scop. Lingurita copii Kizingo are manerul scurt si lat, spre deosebire de linguritele traditionale ce au manerul lung si subtire. Un maner scurt si lat, care are adancitura orientata lateral, cat mai aproape de maner, prin urmare de manuta copilului, va reduce din disconfortul pe care il creeaza o lingura clasica. Lingurita pentru auto-diversificare Kizingo incurajeaza mancatul independent, vine in culori vesele precum Albastru, Bleu, Galben, Roz, Roz inchis si Verde, ceea ce o face potrivita pentru gusturile oricarui copil.

Extrem de testata de catre cercetatorii in nutritie, lingurita pentru copii Kizingo ofera siguranta, deoarece nu contine BPA, PVC, plumb sau ftalati, pentru crearea acesteia fiind selectate cele mai bune materiale. Lingurita ingenioasa Kizingo este diferita, ea vine in ajutorul copiilor la inceput de drum, dar si in ajutorul parintilor. Timpul pentru masa este acum timpul ca cel mic sa demonstreze cat de usor si placut este sa manance singur!