Altele

Muzică si poezie

Cine are drum si sedere 😀 in Bucuresti in data de 28.10.2013 nu trebuie sa lipseasca de la spectacolul pe care folk-istul Marius Matache impreuna cu scriitorul Sorin Poclitaru l-au organizat incepand cu orele 19:30 la Teatrul Excelsior.  Spectacolul se anunta a fi ceva special intrucat marcheaza si lansarea celei mai recente carti a lui S.Poclitaru respectiv ”Amalgam”. Chiar titlul spectacoluluiAlchimia toamnei” sugereaza un spectacol complet apt sa descrie perfect toate nuantele toamnei. Pe Marius Matache l-am cunoscut personal si in cele cateva intalniri m-a convins de faptul ca este o persoana care iubeste viata, se respecta si respecta pe cei in jur oferindu-le tot ce poate oferi si sunt convins ca si in cadrul spectacolului tot asa se va comporta. Despre calitatea versurilor scrise de domnul Poclitaru chiar nu am expertiza necesara sa ma pronunt, dar pot sa va spun ca mie imi plac, par a fi scrise de acest popular textier al genului folk pentru a fi puse in viata si mai mult prin melodii si ca acesta este unul dintre cei mai apreciati poeti ai zilelor noastre.
Asadar un spectacol in care vor fi prezenti si invitati surpriza de calitatea actorilor principali ai spectacolului va asteapta sa va bucurati de viata si de muzica folk de calitate, bilete gasindu-se aici, dar si la casieria Teatrului Excelsior din str. Academiei nr. 2.

Spectacolul de muzică și poezie – Alchimia toamnei –  este susținut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti și Aqua Carpatica.