blogalinitiative

NU invingem

Este randul meu sa fiu pesimist cu privire la sansele echipei noastre de fotbal care va reprezenta Romania in meciul de fotbal cu ec ipa reprezentativa a Ungariei. Am analizat cat de bine am putut nefiind un priceput microbist si am ajuns la concluzia ca egalitatea in valoare dintre cele 2 echipe vazuta de Piturca insusi a fost zdruncinata chiar de catre acesta prin modul in care  acesta a facut selectia jucatorilor romani.

 City Insurance, ca un roman adevarat, nu calculeaza , ci merge pe incredere si sustine frenetic echipa Romaniei fiind sponsor oficial. Pentru a mari randurile sustinatorilor si pentru a dispersa pesimismul unora ca mine , prin campania Blogalinitiative pune la bataie un numar de 3 bilete duble categoria I, sector 331- la meciul Romania cu Ungaria, care va avea loc vineri, 6 septembrie, ora 21:00, pe Arena National.

Eu spun sa nu ratati ocazia de a castiga de la City Insurance aceste bilete si sa sustineti echipa nationala de fotbal intrand in selecta galerie a bloggerilor .
De asemenea trebuie sa stiti ca doar fiind “pe faza” in weekend-ul de după meci puteti sa va bucurati de multe surprize pe aceeași pagină.
Pe blogdefotografie.ro, se ofera 2 bilete la fel de bine pozitionate pentru cel care are fotografia care infatiseaza cel mai elocvent spiritul echipei nationale, deci sanse sunt multiple 😀 !