Altele

O carte pentru femei si barbati!

                  Acest articol este modul prin care doresc sa castig un premiu format din 3-5 carti oferite de Editura Curtea Veche prin intermediul unei campanii gazduite de catre site-ul de concursuri on-line blogAwards . Mecanismul este foarte simplu si daca nu era  vorba de o fapta buna, chiar nu ma bagam. Asadar am placerea sa va anunt despre recenta  aparitie a unui roman care poate fi la fel de folositor femeilor cat si barbatilor. Este vorba de romanul S.E.C.R.E.T. de L. Marie Adeline, un roman care te face sa-l achizitionezi si sa-l citesti imediat ce afli subiectul dezbatut cu ajutorul acestei descrieri :

                  Rămasă văduvă încă de tânără, după un mariaj dezastruos, Cassie Robichaud pare împăcată cu viaţa ei liniştită într-un mediu strâmt: restaurantul Café Rose, unde lucrează, „Hotelul Fetelor Bătrâne“, unde locuieşte, şi conştiinţa tristă, dar solidă a timpului care s-a scurs de când s-a culcat ultima dată cu un bărbat. Cassie îşi vede în tăcere de rutina zilnică, ternă şi pragmatică — părul strâns în coadă la repezeală, încălţări de lucru cât mai comode, tricouri pătate —, evadările ei fiind scurte: aleargă prin cartier, stă de vorbă cu şeful şi prietenul ei Will şi tânjeşte voyeuristic după fericirea dublată de romantism care-i animă, pare-se, fără prea mari eforturi pe clienţii ei. Când uneia dintre cliente îi cade pe jos un carnet de însemnări pline de amănunte sexuale şi senzuale, Cassie are ocazia să arunce o privire furişă către o lume complet nouă pentru ea, de împlinire a sexualităţii femeii… şi se lasă introdusă într-un club neobişnuit format numai din femei, care-i transformă viaţa. Dedicată pasiunii, experienţelor senzuale şi plăcerii, cartea de faţă vorbeşte despre femei care-şi trăiesc din plin fanteziile sexuale… Iar pentru Cassie, reprezintă cheia emancipării ca femeie.

            Dupa cum se poate observa subiectul dezbatut este unul care are conotatii erotice si tocmai acest lucru recomanda romanul S>E>C>R>E>T pentru a fi citit atat de barbati cat si de femei. Eu personal chiar il voi achizitiona intrucat misterul deschis de aceasta descriere printre randuri este irezistibil si va invit la o lectura placuta care ne poate aduce un pic de relaxare in aceste zile pline de grijile cotidiene.

                    Autoarea, pe numele ei adevarat  Lisa Gabriele a mai publicat 2 romane care au fost foarte bine primite in Canada, bestseller-e .