Marketing

Pace între necuvântătoarele din gospodărie…

Pace între necuvântătoarele din gospodărie mi-a părut a fi un titlu interesant. Sigur că induce un pic tema postării, dar asta nu este o problemă. După cum știti, pentru că mă știți, de câțiva ani am un refugiu la gospodăria de la țară. O gospodărie modestă, amplasată în apropiere de Focșani, unde împreună cu familia îmi găsesc liniștea. Nu o să insist să vă prezint avantajele traiului la curte. Le conștientizez, iar voi le știți, destul de bine și de aceea am decis în consiliul de familie să încercăm să edificăm o casă.

Necuvântătoarele din gospodărie!

Trăiți doar la bloc, a durat 2 ani de zile până am îndrăznit să ne apropiem un animal de companie. Am stat mult pe gânduri și am analizat împreună toate posibilitățile. Neștiind de unde să adunăm informațiile necesare am vorbit cu persoanele pe care le avem în cercul de prieteni. Până la urmă am decis foarte inspirat. Ne-am luat o cățelușă. Un pui foarte jucăș. O cățelușă pe care o avem și acum. Nu am luat un câine de rasă renumită sau recunoscută, e un câine maidanez de talie mică, un suflet salvat. Cățelușa era oferită gratuit de proprietari pe site-uri de comerț și nu le voi enumera că nu au importanță. O dădeau întrucât nu aveau ce face cu mulți câini, mai ales că aveau și câini de rasă în gospodărie. Imediat ce am intrat în gospodăria celor ce doreau să găsească o casă pentru cățelușa mea, am observat că era o diferențiere clară de condiții de trai între câinii de rasă și familia cățelușei mele. Așa cum am spus, am avut o alegere foarte bună și nu o regretăm deloc. Ne dorim să avem acest câine cât mai mult timp, mai ales că este foarte afectuoasă și ascultătoare.

Vrem și pisică!

Acum vrem să facem o nouă alegere. Suntem hotărâți să avem și o pisică. Vrem să realizăm astfel pace între 2 animale câinele și pisica cu toate că e legendar faptul că nu se suportă reciproc. De data aceasta vreau să fac o alegere în cunoștință de cauză și să știu exact ce implică îngrijirea unei pisici. Am descoperit în aceste căutări ale mele un site care oferă informații bogate referitoare la animalele de companie. E vorba de e-vet.ro . Indiferent că dorești informații despre acvarii, animale mici, câini, pisici, reptile sau păsări, pe acest site găsiți cu siguranță răspunsul pentru orice întrebare.

Pisica birmaneză. sursa: e-vet.ro

Noi am găsit rasa de pisică potrivită nevoilor gospodăriei noastre – pisica birmaneză. Am citit tot referitor la particularitățile îngrijirii acestei rase. Recunosc faptul că am răsfoit site-ul și am aflat informații utile și referitoare la celelalte animale de companie.