Altele

Pasiunea învinge !

           Cartea lui Florin Grozea, HIT YOURSELF, reunește  100 de povești de succes ale unor tineri care au crezut în pasiunea lor, s-au dedicat ei și fără resurse financiare importante au reușit să se afirme  mulțumită muncii depuse atât pe plan național cât și pe plan internațional în diferite domenii!
Eu apreciez oamenii care au pasiuni și care-și dedică timpul pasiunii întrucât sunt convins că un lucru făcut cu pasiune este mult mai bun și mai reușit decaât unul făcut în doru -lelii !

             Aveam un coleg, în ciclul gimnazial de școlarizare, care cânta mereu, dar de care râdeau toți ceilalți colegi întrucât fiind la vârsta schimbarilor specifice pubertății avea o voce cam pițigăiată ( de fată 😀 ) și atunci când cânta scotea niște sunete pe care și acum le consider hilare ! El nu s-a dat bătut, a continuat să cânte pentru că-i făcea plăcere să cânte , iar acum îl văd la televizor și la spectacolelel din județ deoarece cântăfolclor și o face foarte bine !  A ajuns cunoscut, își câștigă existența în mod corect, civilizat, curat numai pentru că s-a dedicat pasiunii de a cânta și oricum nu a investit resurse materiale deoarece făcea parte dintr-o familie modestă !

              Pentru că am cunoștiință de un asemenea exemplu, susțin cartea lui Florin Grozea și vă invit să o cumpărați să aflați poveștile de succes ale altor artiști români care au cunoscut consacrarea numai pentru că au făcut ceea ce le place și-au urmat pasiunea !