advertorial din intaplare adevarata!

Pedalatul e miscare sanatoasa !

Traiul zilnic este o continua alergare pe care fiecare o executam dupa cum ne dicteaza interesele si este imposibil ca sa nu avem pierderi pentru ca este greu sa realizezi tot ce-ti propui la superlativ. In ceea ce ma priveste, timpul imi este ocupat in marea lui majoritate de serviciu si de activitatea in cadrul familiei astfel incat imi ramane foarte putin timp liber pe care sa-l pot folosi dupa bunul plac, iar acest lucru este ceea ce numeam eu mai sus „pierderi” !

Cand spun ca vreau sa am am si alte activitati in afara celor care au devenit deja obisnuinte sa nu va inchipuiti cine stie ce prostii sau ca as avea pretentii exagerate pentru ca eu ma referer strict la faptul ca as vrea sa gasesc mai mult timp pentru a-l dedica miscarii in aer liber. Am  descoperit placerea plimbarilor cu bicicleta si imi calculez activitatile planificate pe zile multe in avans pana-mi gasesc o fereastra de timp pe care sa-l dedic acestei placeri si chiar reusesc ! Fac orice efort pentru acest gen de activitate deoarece atunci cand pedalez imi gasesc linistea si simt ca incerc sa ma depasesc, sa-mi depasesc limitele. E adevarat ca am o bicicleta care ma ajuta fiind cat de cat performanta, desi e nevoie de up-grade 😀 , insa bicicleta potrivita e la indemana fiecaruia dintre noi  si ne este oferita de catre profesionistii de la biciclop.eu – magazin online si offline de biciclete, trotinete si accesorii! La biciclop.eu se gasesc atat  biciclete noi cat si second hand care sunt oferite la vanzare dupa ce au primit maxima atentie din partea unor profesionisti care stiu sa redea stralucirea de altadata unei biciclete care nu a mai beneficiat de atentia cuvenita !

O atentie deosebita este data ofertei destinata micilor ciclisti asigurandu-se o varietate mare de modele de biciclete pe categorii de varsta, pe culori si marca producatorului precum si trotinete pe aceleasi categorii ! Stiu ca ma credeti pe cuvant ca acest magazin are tot ce-i trebuie unui iubitor al mersului pe bicicleta, dar nu pot sa nu va prezint bicicleta aflata intr-o campanie de reducere substantiala a pretului – Biomega Boston! Ce pot sa va spun pentru a va starni curiozitatea este ca beneficieaza de un sistem antifurt cum eu personal nu stiam ca exista!

Prin urmare vizitati site-ul magazinului sau mergeti la Bucuresti pe Calea Dorobantilor, nr. 61 pentru a va lua bicicleta care vi se potriveste si alaturati-va marii  familii biciclop – dovada a profesionalismului acestei echipe !

P.S. Eu am pus ochii pe un MTB  de la Merida! 😀

Calea Dorobantilor, nr 61
Calea Dorobantilor, nr 61