Altele, Legea

Poftim la masa, invidiosule ?

Sunt de parere ca majoritatea oamenilor au mers cu trenul si ca de  multe ori au fost nemutumiti in ceea ce priveste conditiile de transport, curatenie, confort. Unele tipuri -garnituri de tren sunt atat de invechite , ponosite fizic , dar si din punctul de vedere al constructiei care nu asigura niciun confort sau intimitate.

Eu in schimb asa muncesc, in trenurile noastre cele pe care le stim cei mai multi dintre noi ! Cu toate acestea am parte de unele rautati venite din  partea unor , culmea, colegi de munca si chiar nu-mi dau seama care e problema lor, pentru ce ma invidieaza?

ALOOOOOOOOOO :

Vi se pare ca-s prea „boier”, prea „asezat” ? Vi se pare ca ma frige curul de la caldura locului de munca ?

Incerc sa va evit, incerc sa va ignor, incerc sa nu va dau motive de barfa si de invidie pentru ca imi e mila de sufletele voastre chinuite de raca si ura!

Nu sunt eu prea citit, nu sunt eu vreun crestin cunoscator al Bibliei in totalitate, dar stiu ca e bine sa nu raspunzi cu ura dusmaniei si intorcand obrazul sa ma lovesti in fata nu pe la spate cum o faci miseleste acum, te invit chiar si la masa si impart ce am cu tine poate vei intelege ceva !

 

 

Spune sincer, ai manca in asa conditii ?