advertorial din intaplare adevarata!

Polițist – biciclist!

Acesta e titlul care mi-a ieșit deoarece eu am bicicletă!

Haideți să vă povestesc o întâmplare reală din 2010:

Începând cu anul 2009, mi-am cumpărat o bicicletă împlinindu-mi o dorință arzătoare care a supraviețuit din copilăria plină de dorințe ( din păcate nerealizate ) până în momentul achiziției! Am fost fericit chiar ca un copil și m-am manifestat exact cum m-aș fi manifestat și în urma cu 20-22 de ani dacă ar fi fost să mi se cumpere bicicleta dorită. Odată împlinită dorința de a avea o bicicletă nu am stat pe gânduri și am folosit-o pentru a mă deplasa la serviciu, acest lucru fiind adoptat atât pentru a realiza o economisire a bugetului familiei cât mai ales ca o măsură la îndemână pentru asigurarea unei activități sportive. A venit și anul 2010, anul crizei financiare când guvernanții au decis tăierea cu 25 % a salariilor bugetarilor printre care mă număram și eu întrucât lucrez în poliție. Nu intru în amănunte legate de situația financiară și vă spun că am continuat să merg la serviciu folosind bicicleta. Întotdeauna mă îmbrăcam în partea superioară cu o bluză care avea menirea de a-mi masca uniforma de serviciu, camașa cu gradele, în timp ce pantalonii și încălțămintea erau cele specifice uniformei de polițist. Intr-o zi la plecarea de la serviciu din neațentie am murdărit cu lapte bluza care-mi asigura acoperirea și astfel am fost nevoit să plec spre casă cu bicicleta echipat complet ( mai puțin șapca ) în polițist. Drumul spre casă este unul care traversează jumătate de oraș de la Gara Focșani până în Focșani Sud și am început să pedalez așa cum o făceam de obicei, uitând foarte repede că sunt îmbrăcat cu uniforma de serviciu. La un moment dat în zona unei covrigării, amplasate aproape de șosea am observat un grup de tineri iar când m-am apropiat, unul mai înzestrat cu talent de umorist a strigat la amicii săi : ” Ia uitați-vă, polițistului ăla i-au tăiat mai mult de 25 % din salariu ! ”

Am lăsat hohotele de râs în urmă și mi-am continuat deplasarea gândindu-mă că până la urmă o nedreptate prin acea remarcă i s-a făcut bicicletei și mersului pe bicicletă în general. Cum e posibil ca în ziua de astăzi tinerii să confunde sărăcia cu mersul pe bicicletă și să nu conștientizeze aportul de sănătate pe care-l aduce orice activitate fizică și cu atât mai mult pedalatul.

După atâția ani le ofer cea mai bună replică acelor mâncători de covrigi : Bikezone ! Da, bikezone.ro – magazinul online de biciclete, piese și accesorii este motivul pentru care mersul cu bicicleta devine o plăcere la care nu am renunțat și nici nu o voi face întrucât oferă o gamă mare de mărci de biciclete ale căror performanțe sunt recunoscute pe plan internațional. Biciclete care împlinesc orice dorințe în ceea ce privește modelul, dotarea sunt oferite la prețuri accesibile și reprezintă unul din multiplele motive pentru care recomand BIKEZONE. Orice piese, accesorii și chiar echipament fac parte din oferta bikezone care atrage prin posibilitatea plății în rate a  produselor cumpărate a căror calitate este dovedită prin oferirea de garanție. De asemenea livrările se fac oriunde în țară și acest lucru este un alt avantaj în alegerea acestui magazin pentru procurarea bicicletei dorite. Întâmplarea de mai sus poate că nu o relatam, dar am considerat că trebuie spusă întrucât este legată de vechea bicicletă și trebuie să plece cu ea deoarece eu fiind în căutarea unei biciclete mai performante am găsit ceea ce-mi doream, un Cannondale minunat! Roata de 29 inch va fi cea care mă va ajuta să trec mai ușor peste obstacolele des întâlnite chiar și în oraș. Tot ea va fi cea care mă va purta departe de tumultul orașului în timpul liber pentru a ataca drumurile forestiere ale pădurilor din apropierea orașului ca pe un adevărat veteran al traseelor montane. Să știți că roata de 29 a început să prindă foarte mult în ultima perioadă din ce în ce mai mult și mă bucur că astfel voi fi la înălțime printre colegii mei cicliști !