Altele

Prima leapsa !!!

         La „invitatia ” lui Dan Brasov, particip la o leapsa care are scopul de a ma face sa ma simt bine in pielea mea ( sic! ) pentru ca trebuie sa ma laud enumerand  6 calitati . O fi greu ?

        1. Sunt un familist convins. Pentru mine familia este cea mai importanta realizare a unui om, e motivul pentru care omul traieste si consider ca toata energia vietii trebuie canalizata pentru realizarea familiei cu toate componentele ei : copii, respect reciproc intre membri, intelegere, sanatatea membrilor, educatie si cultura, liniste, armonie si bunastare materiala, toate cuprinse in zidurile unei case apartinand familiei.

            2. Pot spune ca am avut capacitatea de a fi autodidact. Nu-mi jignesc parintii, dar am stiut sa sanctionez aspectele negative percepute de-a lungul copilariei mele prin aceea ca nu mi le-am insusit  .

             3.  ( Inca mai ) Sunt serios in a rezolva sarcinile proprii si asta a fost valabil chiar incepand cu clasa a II-a din ciclul primar de  scoala, moment din care nimeni nu a mai stat cu mine sa imi fac temele sau sa ma verifice, eu ducandu-mi sarcina cat de bine am putut pana la  formarea profesionala si ocuparea unui loc de munca visat din copilarie ! Ambitie , nene !

             4.  Sunt sociabil, jovial, accept glume fara sa ma supar si datorita faptului ca sunt cam vorbaret ( pentru mine e calitate, pentru cei obligati sa ma auda e CHIN  😀 ) mai „prind” si eu o replica buna !

              5. Sunt corect cu mine si cu ceilalti si imi place sa se vada, atunci cand lucrez intr-o echipa, aportul fiecarui membru la rezultatul final, iar ca lauda sa fie deplina consider ca am calitatea de a organiza si mobiliza oameni pentru munca in echipa !

               6. Sunt om si mereu l-am ajutat pe cel care mi-a cerut sprijinul daca am putut. Totusi aceasta calitate a mea,  in mod paradoxal, mi-a creat multe neplaceri in sensul ca ajutand am ajuns sa fiu pagubit, sa se profite de increderea si ajutorul acordat, lucruri ce nu m-au facut sa ma schimb !