advertorial din intaplare adevarata!

Probleme cu imprimanta

La serviciu, pentru a-mi respecta obligațiile profesionale este necesar să mă folosesc de o imprimantă întrucât sunt multe lucruri care trebuiesc stocate atât în formă clasică pe foaie de hârtie cât și pe suport electronic. Prin urmare avem o imprimantă veche  de vreo 6 ani care și-a făcut cu vârf și îndesat datoria și încă mai funcționa corespunzător până acum câteva zile când a început să imprime pe foi o linie neagră – continuă pe partea stângă a colii, linie care fiind cam groasă acoperea și textul documentului imprimat. Această problemă nu m-a deranjat întrucât știam că e semn de epuizare a cartușului de cerneală și pentru a rezolva am comandat cerneală refil pentru modelul nostru de imprimantă și anume hp 655 mai ales că la achiziție au participat toți colegii astfel încât a rezultat un preț foarte mic de persoană. Așa cum se precizează pe site-ul magazinului online de unde am achiziționat cerneala comanda a venit foarte repede ( 30 de ore 😀 ) coletul fiind adus de către curier chiar la locul de muncă, iar costul transportului de 15 lei pentru colet a fost ocazia pe care o așteptam. Folosindu-mă de faptul că oricum transportul îl plăteam am comandat și pentru imprimanta de la grădinița unde predă soția un cartuș original pg-540xl . O auzisem pe soție că trebuie să cumpere și este la preț bun, dar i se părea cam scump transportul și astfel i-am dat o mână de ajutor să poată imprima fișe pentru copii. Astfel am rezolvat doua probleme cu un singur colet 😀 !

Totuși bucuria mea nu a fost de lungă durată întrucât   ieri imprimanta de la serviciu a început să nu mai scoată foile. de fapt nici nu le mai trăgea din locul special cu toate că se auzeau rolele învârtindu-se. Nu sunt vreun meșter – reparator , dar împreună cu un coleg am descoperit că dinții unor role care trebuiau să tragă foile s-au rupt și acum rolele se învârt fără a mai putea angrena și foile în această mișcare. Soluția a venit de la un băiat care are o afacere în repararea acestui gen de produse și am aflat că trebuie schimbată o piesă mai mare care sustine rolele și că ar costa 120 lei- scump, domnule, scump.

Astăzi aștept un nou colet întrucât am stabilit cu toții că trebuie să prindem din urmă tehnologia, iar imprimanta laser xerox phaser 3010 , e chiar ceea ce ne trebuie 😀 !

Nu putea să se strice de la început să nu mai plătesc cerneala și un colet în plus ?