Altele

Produse personalizate!

                             Democratia a adus si posibilitatea oamenilor de a se aduna pe diferite criterii si de a se organiza astfel pentru a le fi reprezentate interesele mai bine printr-o voce unica decat printr-un murmur colectiv indescifrabil. Intrucat si eu sunt angajat, am aderat pe rand la mai multe organizatii care aveau in statut prevazut ca scop exact apararea drepturilor mele si reprezentarea mea cu prilejul unor anumite stari conflictuale, dar  m-am convins ca de multe ori astfel de organisme sunt facute doar pentru prosperitatea liderilor sindicali alesi. Pentru ca nu puteam sa fiu oaia raatacita am ales organizatia care mi-a parut a fi mai apropiata de scopul declarat al infiintarii si functionarii si chiar am reusit sa ma evidentiez ca un membru care se implica in activitatile specifice ale sindicatului. Cea mai recenta activitate pe care am inceput sa o desfasor reprezentand sindicatul a fost aceea de a gasiposibilitatea cea mai convenabila de recompensare la sfarsit de an a propriilor membri. Am stat un pic pe ganduri, apoi am plecat prin oras sa gasesc un produs care s-ar preta unui asemenea scop si implicit sa gasesc o oferta convenabila din punct de vedere economic. Am vazut mai multe tipuri de calendare, brelocuri, agende, dar preturile chiar m-au determinat sa continui cautarile ceea ce am si facut, dar in mediul virtual, in imensa lume a internetului.

                                 Ajuns acasa am deschis calculatorul si am inceput sa caut modele si oferte financiare pentru mai multe tipuri de produse pana cand, in cele din urma am decis ca o agenda de birou este cadoul cel mai indicat pentru membri.  Plecand de la aceasta certitudine mi-a fost mult mai simplu si am cautat oferte convenabile pentru agenda de 100 file si in urma comparatiilor am ajuns la concluzia ca cea mai buna oferta este cea de la globalvisionprint.ro. Aceasta tipografie are un spectru larg de servicii care include tipar offset, tipar de produse, tipizate, etichete, agende si ambalaje.

                    Chiar pretul initial de doar 7,50 lei pentru o agenda, un pret pe care oricine s-il permite, m-a atras fapt pentru care chiar am contactat societatea printr-o cerere de oferta si acum astept sa vad ce reducere am mai primit. Sotia mea a vazut ca se asigura si serviciul de tipar offset si chiar si-a propus sa discute la scoala pentru comandarea unui produs-simbolic care sa fie daruit copiilor de Sarbatori la plecarea in vacanta.

Daca apreciati calitatea si promptitudinea, testati serviciile de la  Tipografia Global Vision Print!