Altele

Profi e pentru educatie

Lantul de magazine Profi se afla deja la cea de-a 3-a editie a campaniei „Profi te premiaza” si a pregatit numeroase premii pentru participanti intre 2 septembrie-20 octombrie 2013 conform Regulamentului campaniei .
Pentru ca este o campanie demna de urmat si pentru ca premiile constau in dotarea scolilor inscrise cu materiale si aparatura de ultima generatie, Blogalinitiative a lansat o campanie prin care se urmareste raspandirea vestii bune si incunostiintarea tuturor clientilor Profi cu privire la faptul ca au posibilitatea de a sustine o ascoala din cele inscrise. Mecanismul in sine este simplu: dupa efectuarea cumparaturilor in magazinele Profi participante valoarea bonului fiscal este convertita intr-un anumit numar de puncte pe care cumparatorul le poate atribui unei scoli, putand fi chiar si scoala la care invata sau a terminat cursurile daca este inscrisa in campanie. Eu am ales Scoala Gimnaziala Poiana Cristei pentru ca in mediul rural scolile sunt mai putin dotate si am totala convingere ca elevii din mediul rural au dreptul la aceleasi conditii de invatare precum cei de la oras fapt pentru care chiar va invit si va rog sa atribuiti punctele dvs. acestei scoli.

Este un gest minunat pe care-l puteti face fara niciun efort!

Inceputul meu in blogging s-a produs pe 20.02.2009 si de atunci am scris 581 de postari atingand toate scarile valorice de la foarte prost la bun si chiar nu stiu ce sa fac sa nu mai oscilez 😀 . Ma bucura totusi faptul ca la scoala am fost doar in partea superioara pe o scara valorica si rezultatele mele in viata au recompensat emotiile primilor pasi in viata de scolar, pe atunci, soim al patriei devenit ulterior pionier.

Daca fotografii cu mine in prima zi de scoala primara nu vreau sa postez intrucat ar perturba campania Profi , eu atragand cu sfioasa-mi fata toata atentia , pot sa va ofer primul articol al nemultumitului proaspat blogger 😀 !